10 Δεκ 2017

Η παραδοχή του Μοράτι με καθυστέρηση 15 χρόνων

Εστω με καθυστέρηση 15 χρόνων, ο Μάσιμο Μοράτι αποφάσισε να πει αλήθεια για την περίφημη 5η Μαΐου 2002.

Ηταν η μέρα που η Ιντερ πήγε στη Ρώμη για να πάρει το πρωτάθλημα αλλά τελικά πήρε την 3η θέση μετά το 4-2 από την αδιάφορη Λάτσιο. Στα χρόνια που ακολούθησαν, ειδικά μετά τις αποφάσεις του 2006, οι νερατζούρι προσπάθησαν να χρεώσουν στον Μότζι, στις δυνάμεις του κακού και γενικά οπουδήποτε αλλού εκτός από την ομάδα τους εκείνη την αποτυχία, για να έρθει τώρα ο Μοράτι -με σημαντική καθυστέρηση- να πει την αλήθεια.

«Εχουν κυκλοφορήσει διάφορα σενάρια και διάφορες εκδοχές, αλλά μπορώ να πω με σιγουριά ότι εκείνο το Λάτσιο-Ιντερ το χάσαμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πριν το ματς», είπε αρχικά.


Και συνέχισε: «Πάρα πολύ σίγουροι οι ποδοσφαιριστές και ειδικά οι πιο σημαντικοί μας, μια μεγάλη σιγουριά γενικά από όλους ότι η Λάτσιο δεν θα το χτυπήσει το ματς, ενώ ο Κούπερ έλεγε όλη την εβδομάδα ότι δεν έχει καλό προαίσθημα... Χρειαζόμασταν ισορροπία, ηρεμία αλλά δεν τα είχαμε. Είχα επέμβει, θυμάμαι, αλλά ήταν αργά, είχε ήδη δημιουργηθεί λάθος κλίμα στα αποδυτήρια. Σίγουρα με ενοχλεί πολύ όταν όλοι θυμούνται τα λάθη του Γκρέσκο εκείνη την ημέρα, γιατί εκείνο το ματς το έχασαν οι σημαντικότεροι παίκτες μας, οι ηγέτες μας, εκείνοι που θα έπρεπε να παρασύρουν και τους υπόλοιπους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου