10 Δεκ 2017

Αλέγκρι: Κάναμε καλύτερο παιχνίδι απ’ ό,τι περίμενα, κρίμα που δε νικήσαμε

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Γιουβέντους παρά το 0-0 με την Ιντερ, εξηγώντας παράλληλα και την αλλαγή του Πιάνιτς.

Οι μπιανκονέρι ήταν καλύτεροι από τους νερατζούρι αλλά δεν τους νίκησαν, γεγονός πάντως που δεν προβληματίζει ιδιαίτερα τον προπονητή.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί κάναμε μια σκληρή εμφάνιση, δεν επιτρέψαμε στην Ιντερ ούτε ένα σουτ, με εξαίρεση αυτό του Μπρόζοβιτς προς το τέλος. Η Ιντερ είναι στην 1η θέση, έχει πολλή ποιότητα και δούλεψε πραγματικά σκληρά. Είχαμε ένα σπουδαίο δεύτερο ημίχρονο, γενικά στο ματς μας έλειψε μόνο το γκολ», είπε αρχικά ο Αλέγκρι, ο οποίος ρωτήθηκε για το γεγονός ότι οι Ντιμπάλα, Ντάγκλας Κόστα και Αλεξ Σάντρο έμειναν στον πάγκο.

«Στο ποδόσφαιρο δεν αρκεί μόνο η τεχνική, πρέπει να είσαι και σε καλή φυσική κατάσταση. Ο Ντιμπάλα θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποιους σημαντικούς κινδύνους ανάμεσα στις γραμμές στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού. Οπως και άλλοι, θα πρέπει να βελτιώσει τη φυσική κατάσταση του και θα δουλέψουμε σε αυτό. Οι παίκτες μου τα πήγαν καλά, αν σκεφτεί κανείς ότι δεν είμαστε σε τέλειο σημείο σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, έχοντας παίκτες να επιστρέφουν από τραυματισμούς, κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Καντρέβα και Πέρισιτς έχουν σεντράρει περισσότερο από όλους στο φετινό πρωτάθλημα αλλά σήμερα οι Κουαδράδο, Ντε Σίλιο, Μάντζουκιτς και Ματουιντί δούλεψαν καλά και δεν τους επέτρεψαν να κάνουν το παραμικρό», απάντησε ο Μαξ, για να συμπληρώσει.


«Κρίμα που δεν νικήσαμε, αλλά με δεδομένο το πόσο μπορούμε να βελτιωθούμε στη συνέχεια, είμαι χαρούμενος με την εμφάνιση μας. Η Ιντερ είναι ανταγωνιστική και στη μάχη του τίτλου, όπως φυσικά και εμείς. Ηλπιζα ότι η ομάδα θα έκανε καλό παιχνίδι απόψε, τελικά έκανε καλύτερο από ό,τι περίμενα, με δεδομένη πάντα την κατάσταση μας αυτή την στιγμή».

Οσο για την αλλαγή του Πιάνιτς και την δυσαρέσκεια που φάνηκε να εκφράζει ο Βόσνιος όταν πήγε στον πάγκο, ο Αλέγκρι διευκρίνισε ότι «ο Μίραλεμ ήταν αυτός που μου ζήτησε την αλλαγή λόγω κάποιων ενοχλήσεων».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου