21 Δεκ 2017

Σοβαρός και μετρημένος στις δηλώσεις του ο Μπερναρντέσκι που το έχει πιάσει το νόημα

Μία μέρα μετά την καλή εμφάνιση του στη νίκη-πρόκριση επί της Τζένοα, ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και την προσαρμογή του στη Γιουβέντους.

Ο νεαρός διεθνής άσος ήταν από τους καλύτερους των μπιανκονέρι και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, σχολιάζοντας την απόδοση του.

«Είμαι εδώ για να δουλέψω, δεν έχω καμία αμφιβολία για την εμπιστοσύνη του προπονητή και όταν με καλεί θα ανταποκρίνομαι πάντα όπως πρέπει. Με την Τζένοα άρχισα καλά, έκανα καλό πρώτο ημίχρονο, μετά έπεσα λίγο επειδή δέχθηκα και κάποια χτυπήματα», είπε αρχικά ο Μπερναρντέσκι και πρόσθεσε.


«Είμαι μέλος μιας σπουδαίας ομάδα που στοχεύει στο να κατακτήσει τα παντα και είναι φυσιολογικό όταν είσαι ανάμεσα σε τόσους μεγάλους παίκτες και είσαι νέος να χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να καταλάβεις πώς δουλεύει η Γιουβέντους και τι σημαίνει να είσαι μέλος της».

Οσο για το ποια είναι η αγαπημένη θέση του, απάντησε: «Εμένα μου αρέσει να παίζω, δεν έχει μεγάλη σημασία η θέση, παίζω όπου με χρειάζεται η ομάδα. Προφανώς αν είμαι πιο κοντά στην αντίπαλη εστία είμαι χαρούμενος αλλά το πιο σημαντικό είναι να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».


1 σχόλιο:

  1. Το μεγαλύτερο ιταλικό ταλέντο. Πληρέστατος αλλά θέλει δουλειά και η Γιουβε δεν θέλει να τον κάψει μέσα σε λίγους μήνες κάνοντας τον "σταρ" όπως κάτι... Αργεντίνους ή Γάλλους που θέλει να πουλήσει. Το έχω ξαναγράψει ότι αυτός είναι το επόμενο 10αρι και θα δείτε τον ρόλο του από την επόμενη κιόλας χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή