16 Δεκ 2017

Η στάση του Αλέγκρι απέναντι στον Ντιμπάλα δείχνει τη διάθεση της διοίκησης

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πήρε θέση ξανά για το θέμα του Πάουλο Ντιμπάλα, λέγοντας ότι δύσκολα θα είναι στην 11άδα (και) αύριο στη Μπολόνια.

Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Γιουβέντους για την αναμέτρηση με τους ροσομπλού είχε αρκετές ερωτήσεις ρουτίνας και ανάλογες απαντήσεις. Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν για διάφορα τον Αλέγκρι και ειδικά για τον Ντιμπάλα, ζητώντας του να πάρει θέση για την κριτική, όπως είπαν, του Πάβελ Νέντβεντ στον Αργεντίνο πριν λίγες μέρες.

«Δεν θα έλεγα ότι ήταν κριτική αλλά συμβουλές. Πρώτον, ο Νέντβεντ είναι αντιπρόεδρος της Γιουβέντους. Δεύτερον, ο Νέντβεντ ξέρουμε όλοι τι καριέρα έκανε, άρα είναι λογικό να μπορεί να δώσει συμβουλές. Από εκεί και πέρα, ο Πάουλο είναι ένα εκπληκτικό παιδί και ξέρει ότι έχει περιθώρια βελτίωσης. Η περίοδος που ζει μπορεί να συμβεί σε κάθε ποδοσφαιριστή, το θέμα είναι να το αντιμετωπίσεις με απόλυτη ηρεμία. Δεν είναι θέμα Ντιμπάλα, όπως δεν ήταν θέμα Ιγκουαΐν, θέμα Μάντζουκιτς, θέμα Αλεξ Σάντρο κλπ. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε όλους», είπε αρχικά ο Μαξ και πρόσθεσε.

«Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να έρχονται εδώ, να προπονούνται όπως πρέπει και στη συνέχεια να περιμένουν την στιγμή που θα μπουν στο γήπεδο για τον αγώνα. Από εκεί και πέρα, όταν είσαι μια μεγάλη ομάδα, μπορείς να αφήσεις έξω οποιονδήποτε παίκτη για να βρει την καλύτερη του κατάσταση και η ομάδα να παίξει το ίδιο καλά ή και καλύτερα. Εχει γίνει, άλλωστε, αυτό στην τετραετία μου εδώ. Εμεινε έξω ο Βιντάλ, ο Πογκμπά, ο Πίρλο, έμειναν έξω σπουδαίοι ποδοσφαιριστές σε μια στιγμή στην οποία έπρεπε να μείνουν έξω».


Αμέσως μετά, σε ερώτηση αν ο Ντιμπάλα θα επιστρέψει στην 11άδα αύριο, μετά τον πάγκο στο ματς με την Ιντερ, ο Αλέγκρι απάντησε.

«Δεν ξέρω ακόμη αν θα παίξει, δύσκολα θα παίξει. Είναι διαθέσιμος πάντως, θα πρέπει να αποφασίσω αν θα παραταχθούμε με δύο ή τρεις χαφ. Πρόβλημα Ντιμπάλα δεν υπάρχει πάντως, έχω ένα γεμάτο ρόστερ στη διάθεση μου και όλοι πρέπει να αποδεικνύουν πράγματα καθημερινά».


2 σχόλια:

  1. Οι δύο συγκεκριμένοι που χρησιμοποιούνται στην δυάδα των χαφ (Πιανιτς,Κεντιρα) όταν παίζουμε με δύο στα χαφ δεν κόβουν ούτε με βαλέ και η ομάδα δεν εχει αμυντικό τρανζισιον.
    Νομίζω πως δεν θα αργήσει η ώρα που ο Μίστερ θα καθιερώσει την τριάδα στα κεντρικά χαφ, σε ένα σύστημα χριστουγεννιάτικο δέντρο, μιας και είμαστε στο κλίμα των ημερών. Τα τρεξίματα του Ματουιντι είναι υπερπολύτιμα και καμουφλαρουν τις αμυντικές αδυναμίες των υπολοίπων κεντρικών χαφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλο το θέμα γίνετε με τον ντυμπαλα επειδή είναι ο μόνος που δεν πιέζει αμυντικά. Κανεις δεν λέει ότι έχασα την επαφή με το γκολ η το τόπι αλλά μέσα στους 11 είναι ο μόνος που δεν έχει την φλόγα μέσα του. Το ίδιο και για Σάντρο που φέτος για κάποιο λόγο του λείπει εκείνη η φλόγα που τον έκανε πέρσυ να τρέχει πάνω κάτω να κόβει και να ράβει. Πάντως το 433 είναι μονόδρομος τώρα που επιστρέφει ο μαρκιζιο και πιατσα και μπορεί να γίνει πιο υγείας και ποιοτικό rotation.
    Αρτέμης ο ένας και μοναδικός από το Καστελόριζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή