23 Δεκ 2017

Ανατροπή από Αλέγκρι στην 11άδα, φαίνεται πως αφήνει εκτός τον Ντιμπάλα

Οι νεότερες πληροφορίες, τελικά, θέλουν τον Ντιμπάλα εκτός 11άδας και σύστημα 4-3-3.

Από το πρωί τα ιταλικά ΜΜΕ μετέδιδαν ότι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι προσανατολίζεται να παρατάξει τη Γιουβέντους με 4-2-3-1 κόντρα στη Ρόμα σε λίγες ώρες, δίνοντας θέση βασικού στον Ντιμπάλα.


Κάτι τέτοιο, τελικά, δεν θα γίνει, τουλάχιστον με βάση τις νεότερες πληροφορίες, οι οποίες κάνουν λόγο για 4-3-3 με την εξής 11άδα: Σέζνι, Μπαρτσάλι, Μπενάτια, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο, Κεντίρα, Πιάνιτς, Ματουιντί, Κουαδράδο, Μάντζουκιτς, Ιγκουαΐν.

Ουσιαστικά, δηλαδή, μπαίνει στην 11άδα ο Ματουιντί και μένει εκτός ο Ντιμπάλα.


4 σχόλια:

  1. Τώρα, τον Μπαρτζάλι, 1.87 και με τόσο βάρος, τι θέλει και τον ταλαιπωρεί τον άνθρωπο στο δεξί άκρο της άμυνας ά και τον εκθέτει κιόλας, αφού ο παίχτης όταν παίζει εκεί έχει πολλά προβλήματα, μεγαλύτερο παράδειγμα ο πρόσφατος τελικός με τη Ρεάλ. Για προώθηση ούτε καν το συζητάμε εννοείται.. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολα καλά και όλα ωραία αυτά που έχουμε καταφέρει με τον μίστερ τρια χρόνια αλλά....... ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΧΤΑΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΜΑΧΗΤΗΣ ΜΑΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΠΑΣΕΜΑΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΟΥΑΔΡΑΔΟ. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΑΛΕΓΚΡΙ. ΠΑΙΞΕ ΛΙΓΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΟΡΙΝΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΑ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟΓΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΑΝΑ;;; ΒΑΡΕΘΗΑΚΑΜΕ!!! FORZA JUVE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Chris ο Μίστερ παίζει ένα ανορθόδοξο 3 5 2. Δηλαδή εσύ τι νομίζεις ότι ξυπνάει το πρωί και λέει ότι θέλω να πάω να χάσω;κάτι ξέρει που εσύ δεν ξέρεις. Ηρεμήστε όλοι εδώ μέσα ειδήμων.

    Άλεξ για σένα δεν έχω να πω κάτι εσύ και ο Αλέφαντος. Αν βαρέθηκες γίνει Ίντερ η Μίλαν για να έχεις ενδιαφέρον με το ασανσέρ που είναι στην βαθμολογία.
    Αν Είσαι τόσο Γιουβεντινος μάλλον έχεις ξεχάσει το ισχύει στην ομάδα.

    Εδώ μετράει μόνο η νίκη και τίποτα άλλο.


    Και για να το καταφέρεις αυτό θα παίξεις αντιπαθητικό ποδόσφαιρο.
    Προτιμώ την ομάδα μου να την αντιπαθούν επειδή νικάει πάρα να την λυπούνται επειδή παίζει "ωραιο" ποδόσφαιρο αλλά να τερματίζει φέτος δεύτερη του χρόνου Πέμπτη κτλ.

    Αρτέμης ο ένας και μοναδικός από το Καστελόριζο.

    Υ.Γ
    Ελπίζω σε μερικούς ο Άγιος Νικόλαος να σας φέρει μπόλικες σφήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είσαι εντελώς αμπαλος και ΑΣΕ εμένα να ξέρω ποσο γιουβεντινος είμαι. Δεν θα βάλω γιουβεντομετρο για κανέναν. Πάνε γίνε εσύ Ίντερ γιατί μάλλον σ αρέσει το αντιποδόσφαιρο που πρωτη η Ίντερ το πραξε και παλι αυτή το έπαιξε στο τσου λου. Δεν χρειαζεται να σ οω κάτι άλλο. Είσαι και μοναδικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή