17 Δεκ 2017

Ο Μαρότα μίλησε για μία μεταγραφή, έδωσε συμβουλή στον Ντιμπάλα και εκτίμησε την κατάσταση με τον Μαρκίζιο

Ο Μπέπε Μαρότα μίλησε για τον Πάουλο Ντιμπάλα, τον Εμρέ Τσαν και τον Κλαούντιο Μαρκίζιο.

Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους, όπως πάντα, μίλησε στους δημοσιογράφους κατά την άφιξη του στο Ρενάτο Νταλ' Αρα της Μπολόνια και αφού είπε όσα ήθελε να πει για το ματς που θα ακολουθούσε, στη συνέχεια αναφέρθηκε σε άλλα θέματα.

Αρχικά ο Μαρότα ρωτήθηκε για τον Ντιμπάλα, για τον οποίο είπε πως «συμβαίνουν και τέτοιες περίοδοι στο ποδόσφαιρο, πρέπει να βρει μια... συμφωνία ανάμεσα στον χαρακτήρα του και την προσωπικότητα του, αν έχει καθαρό μυαλό μπορεί να επιστρέψει στις σπουδαίες εμφανίσεις», για να ερωτηθεί αμέσως μετά για τον Τσαν.


«Είναι ένας ποδοσφαιριστής που παρακολουθούμε, σε ένα μήνα θα είναι διαθέσιμος για να υπογράψει ως ελεύθερος για το καλοκαίρι και πολλές σημαντικές ομάδες θα προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν. Παρακολουθούμε την κατάσταση, δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο», ήταν η απάντηση του Μαρότα, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει και τα σενάρια περί ενδεχόμενης αποχώρησης του Μαρκίζιο το καλοκαίρι.

«Δεν μας έχει ζητήσει τίποτα, δεν υπάρχει κάτι. Ο Κλαούντιο έχει μια σπουδαία αγάπη, ένα σπουδαίο δέσιμο με τη φανέλα, είναι ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στη Γιουβέντους σε όλη του την ζωή και δεν πιστεύουμε ότι μπορεί να φύγει από εδώ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου