18 Δεκ 2017

Ο «τελειωμένος» που αναγεννήθηκε στο Τορίνο και το χρωστάει σε αυτόν

Για το ξεκίνημα του στη Γιουβέντους και την εμπιστοσύνη που νιώθει από όλους στο Τορίνο αναφέρθηκε ο Ματία Ντε Σίλιο.

Ο 24χρονος πλάγιος μπακ ήταν βασικός και στη νίκη επί της Μπολόνια, ήταν δηλαδή για 4ο σερί ματς στην αρχική 11άδα της Γιούβε, δείχνοντας συνεχώς όλο και πιο άνετος. Σε σχέση με το ξεκίνημα, ειδικά, ο Ντε Σίλιο έχει κάνει βήματα και αυτό πλέον του το αναγνωρίζουν όλοι.

Μία μέρα μετά το 3-0 επί της Μπολόνια και ενώ οι οπαδοί της Γιουβέντους στα social media αρχίζουν να κάνουν πλάκα με αυτούς της Μίλαν για την «ανταλλαγή» Ντε Σίλιο-Μπονούτσι, ο Ματία μίλησε στο Sky Italia για αυτούς τους πρώτους μήνες ως μπιανκονέρο.

«Είμαι χαρούμενος για το πώς πάνε τα πράγματα τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Βελτιωνόμαστε όλοι μαζί από παιχνίδι σε παιχνίδι, δουλεύοντας ως ομάδα», είπε αρχικά και στη συνέχεια ρωτήθηκε για το ποιες είναι οι χορδές που αγγίζει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος ήταν αυτός που τον έβαλε στην πρώτη ομάδα της Μίλαν και τον ήθελε τώρα και στη Γιούβε.


«Ο Αλέγκρι με κάνει να αισθάνομαι την εμπιστοσύνη του, με βοηθάει να δουλεύω ήρεμος, με καθαρό μυαλό. Πάντα μου έλεγε και μου έδινε να καταλάβω ότι έχω μεγάλες δυνατότητες και το μόνο που έχω να κάνω είναι να τις αξιοποιήσω και να το δείξω», ήταν η απάντηση του Ντε Σίλιο, ο οποίος ολοκλήρωσε λέγοντας ότι «το ξεκίνημα μου στη Γιούβε δεν ήταν και το πιο απλό, αφού είχα και τραυματισμό, αλλά έχω περάσει χειρότερα. Εμεινα ήρεμος, είμαι ήρεμος γιατί ξέρω ότι υπάρχουν πολλά που πρέπει να βελτιώσω και έχω δίπλα μου μια ομάδα και μια διοίκηση που με εμπιστεύεται. Με εμπιστεύονται και μου το δείχνουν».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου