19 Δεκ 2017

Πώς αναμένεται ν’ αντιμετωπίσει η Γιουβέντους την υπόθεση Λιχτστάινερ

Η Μαρσέιγ θέλει να πάρει τον Στέφαν Λιχτστάινερ τον Ιανουάριο. Τι συμφέρει, όμως, τη Γιουβέντους και τι αναμένεται να κάνει;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της La Stampa, ο Ελβετός «πολιορκείται» από τους Γάλλους ώστε να πιέσει και αυτός με τη σειρά του για να φύγει τη μεταγραφική περίοδο που ανοίγει σε λίγες ημέρες.

Ο Λιχτστάινερ μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι αλλά στη Μασσαλία θέλουν να τον πάρουν από τώρα. Το πρόβλημα για τη Γιούβε είναι πως ο Χέβεντες δεν έχει βγει και θα χρειαστεί να πάρουν κάποιον στη θέση του Στέφαν -ακόμη κι αν δεν έχει δηλωθεί στο Champions League- αν φύγει τον Ιανουάριο.


Το σίγουρο είναι πως οι δρόμοι της Γιουβέντους και του Λιχτστάινερ θα χωρίσουν. Αν αυτό γίνει 6 μήνες νωρίτερα είναι άγνωστο. Η αίσθηση, χωρίς να στηρίζεται σεωσχετική πληροφόρηση, που υπάρχει είναι πως οι μπιανκονέρι δε θα τον δώσουν τώρα και θα πάνε -και- με τον Ελβετό να κατακτήσουν το 7ο σερί πρωτάθλημα.

Αφού πρώτα τον δηλώσουν ξανά στην ευρωπαϊκή λίστα, όπως έγινε δηλαδή και πέρσι. Η ιστορία μάλλον θα επαναληφθεί. Και μετά θα μπουν οι τίτλοι τέλους στη σχέση Γιούβε-Λιχτστάινερ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου