16 Δεκ 2017

Οι 3+1 ομάδες που θα μπουν στη μάχη του Ντοναρούμα και τα ποσοστά που έχει η κάθε μία

Δυνατά θα παίξει η περίπτωση Ντοναρούμα για τη Γιουβέντους το καλοκαίρι, σύμφωνα με την Rai.

Το μέλλον του 18χρονου Ιταλού τερματοφύλακα μοιάζει να είναι όλο και πιο αβέβαιο στη Μίλαν, η οποία δεν πήρε ευχάριστα νέα από την UEFA και το καλοκαίρι -ή και τον Ιανουάριο αν θέλουν και μπορούν- θα πρέπει να πουλήσουν ένα-δύο βασικούς για λόγους Financial Fair Play. Εκτός κι αν βγουν στο Champions League οι ροσονέρι, ενδεχόμενο που συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες αυτή την στιγμή.

Οπως και να έχει, το όνομα του Ντοναρούμα ακούγεται ξανά για τη Γιούβε και η Rai έδωσε τα ποσοστά της για το πώς μπορεί να εξελιχθεί το θέμα.


Συγκεκριμένα, για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου η ιταλική κρατική τηλεόραση δίνει τα εξής ποσοστά: Μίλαν 40%, Παρί Σεν Ζερμέν 30%, Γιουβέντους 20%, Ρεάλ Μαδρίτης 10%.

Αν ο Ντοναρούμα παραμείνει στο Μιλάνο ως το τέλος της σεζόν, τα ποσοστά για το καλοκαίρι, σύμφωνα με την Rai πάντα, αλλάζουν και διαμορφώνονται ως εξής: Παρί Σεν Ζερμέν 50%, Γιουβέντους 35%, Ρεάλ Μαδρίτης 10%, Μίλαν 5%.


1 σχόλιο:

  1. Με Ντοναρούμα και Ρομανιόλι η ομάδα για 10 χρόνια θα παίρνει πρωτάθλημα αφού θα δημιουργηθεί πάλι ιταλική 3άδα στην άμυνα με Καλντάρα και Ρουγκάνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή