16 Δεκ 2017

Είναι ξένο σώμα στη Γιουβέντους και δεν αποκλείεται να πουληθεί τον Ιανουάριο αν έρθει δυνατή πρόταση

Η Gazzetta dello Sport κάνει λόγο για έναν... μη επαγγελματία μέσα στη Γιουβέντους και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και για πώληση τον Ιανουάριο.

Ο Αλεξ Σάντρο έχει εξελιχθεί σε αγωνιστικό πρόβλημα για τη Γιουβέντους αφού οι εμφανίσεις του, από την αρχή της σεζόν, δεν έχουν καμία σχέση με τις περσινές. Το θέμα, όμως, είναι ακόμη πιο σοβαρό, τουλάχιστον σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport.

Με βάση όσα γράφει σήμερα σε σχετικό κομμάτι η εφημερίδα, ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ ουσιαστικά έχει απομονωθεί από τους συμπαίκτες του λόγω της συμπεριφοράς του ή μάλλον της αδιαφορίας του, αφού η Gazzetta dello Sport κάνει λόγο για έναν ποδοσφαιριστή που δεν είναι όσο επαγγελματίας ήταν την προηγούμενη διετία, όσο επαγγελματίας πρέπει να είναι.


Ολα αυτά, καταλήγει η εφημερίδα, τον έχουν μετατρέψει σε πρόβλημα για τη Γιούβε και δεν αποκλείεται η πώληση του ακόμη και τον Ιανουάριο, αν έρθει μια πολύ δυνατή πρόταση.

Σχετικά θέματα

Ολη η αλήθεια για τον Αλεξ Σάντρο μέσα από τα λόγια μιας γυναίκας που είναι δίπλα του. Μία Βραζιλιάνα δημοσιογράφος, η οποία θεωρείται ότι είναι κοντά στον Αλεξ Σάντρο, είχε να πει αρκετά για το παρόν και το μέλλον. Διαβάστε περισσότερα »



2 σχόλια:

  1. Αφού είβαι έτσι, πρέπει να τίθεται πάντα εκτός αποστολής, μέχρι να φέρει τα λεφτά που θέλει η ομάδα για να τον πουλήσει, όποτε τα φέρει. Δε μπορεί να δίνει τέτοιο παράδειγμα, δηλ. όποιος θέλει να φύγει θα κάνει την κορόιδα στην ομάδα. Και αν δεν τα φέρει μέχρι να λήξει το συμβόλαι και θέλει να φύγει σαν ελεύθερος μετά, να τον βάλει σε μερικούς αδιάφορους αγώνες λίγο πριν, μήπως και τραυματιστεί. Αλλιώς η ομάδα θα αφήσει τοιν καθένα να κάνεο ό,τι θέλει. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν είσαι ομάδα που κανείς τα χατίρια στα κακομαθημένα έτσι θα συμπεριφέρονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή