27 Δεκ 2017

Καπέλο για Μπονούτσι: Δεν ξέρει ν’ αμυνθεί

Ο Φάμπιο Καπέλο μάλλον δικαιώνει τη Γιουβέντους για το θέμα Μπονούτσι, για τον οποίο είπε ότι δεν ξέρει να αμύνεται.

Ο «Δον Φάμπιο» μίλησε στο Sky Italia και αναφέρθηκε σχεδόν σε όλα τα θέματα που αφορούν το ιταλικό ποδόσφαιρο, αφού η συνέντευξη του βγήκε σε δόσεις.

Το κομμάτι που δημοσιεύθηκε τώρα αφορά την Μίλαν και σε ερώτηση για τον Μπονούτσι και για το γεγονός ότι δεν έχει καταφέρει να κάνει καμία διαφορά στους ροσονέρι, τουλάχιστον μέχρι τώρα, έδωσε την εξής απάντηση.


«Είναι ο καλύτερος Ιταλός αμυντικός όταν έχει την μπάλα στα πόδια του και ένας από τους τρεις καλύτερους του κόσμου σε αυτό το κομμάτι. Δεν ξέρει να αμυνθεί όμως. Ηταν ο ιδανικός στη Γιουβέντους έχοντας τον ρόλο του λίμπερο, είναι τέλειος για να παίζει σε άμυνα τριών αλλά σε άμυνα με τετράδα έχει μεγάλο πρόβλημα».


2 σχόλια:

  1. Λοιπόν; L;ete o F;ampio na trel;auhke kai na l;eei m....w eku;etontaw ton eayt;o toyq Αυτά δε σας έλεγα κι εγώ; Chris i Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μας έκαναν σοφότερους οι δηλώσεις του Δον Φάμπιο. Λίμπερο υψηλού επιπέδου ο Λέο , αλλά σε καμία περίπτωση κορυφαίο στόπερ. Για να επιβιώσει σαν δεξί στόπερ θα πρέπει το δεξί μπακ να είναι και αυτό στόπερ για να μάθει τον τρόπο παιχνιδιού του. Ο Αλεγκρι το κατάλαβε νωρίς και του έβαζε τον Μπαρτσαλι δεξια, στα κρίσιμα ματς πάντα.
    Τώρα η Μίλαν έκανε μεταγραφικό σχεδιασμό για να παίξει με εξτρέμ. Πήραν τον Μπονουτσι και πανηγύριζαν,όμως ο Μοντέλα που είναι προπονητής και όχι μυρωδιάς σαν τον Γκατούζο κατάλαβε πως Μπονουτσι σημαίνει αυτομάτως άμυνα τριών στόπερ και κάπως έτσι πριονίζει μόνος του την καρέκλα του, γιατί δεν υπήρχε υλικό ή και να υπήρχε δεν ήξερε το σύστημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή