13 Δεκ 2017

Η ατάκα του Ανιέλι για τα έξι πρωταθλήματα και τον Μπονούτσι

Ο Αντρέα Ανιέλι βρήκε την ευκαιρία, στη χριστουγεννιάτικη γιορτή της Γιουβέντους, να πετάξει το καρφί του για τον Λεονάρντο Μπονούτσι.

Οι μπιανκονέρι έκαναν χθες την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή τους με την συμμετοχή και των οικογενειών τους, με τον πρόεδρο να έχει τον λόγο, όπως γίνεται κάθε χρόνο, για να στείλει το μήνυμα του.

Ο Ανιέλι αναφέρθηκε σε όσα έχει πετύχει ως τώρα η Γιούβε υπό την προεδρία του, τόνισε ότι η κατάκτηση του Champions League δεν είναι όνειρο για την Κυρία όπως στα πρώτα χρόνια της προεδρίας του αλλά στόχος πλέον και κάποια στιγμή, στη διάρκεια της ομιλίας του, θυμήθηκε και τον Μπονούτσι. Και τον θυμήθηκε επειδή το καλοκαίρι, μετά την μεταγρφή του στη Μίλαν, είχε γράψει στα socia media ότι είναι έτοιμος να αλλάξει τις ισορροπίες.


«Κάθε τόσο κάνω μια αναδρομή με μεγάλη υπερηφάνεια για να σκεφτώ όσα κάναμε αυτά τα χρόνια, να σκεφτώ τα έξι σερί πρωταθλήματα που κατακτήσαμε. Και μετά, με μεγάλη αγάπη, υπάρχει κι αυτός που αλλάζει τις ισορροπίες αλλά δεν είναι πια εδώ, χωρίς όμως αυτό να αλλάζει το γεγονός ότι πρέπει να υπενθυμίζουμε και στον Λέο ότι έχει κατακτήσει έξι πρωταθλήματα...», ήταν η ατάκα του Ανιέλι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου