13 Δεκ 2017

Θέμα με τον Ντιμπάλα υπάρχει, το επιβεβαιώνει και η δήλωση του Μπουφόν

Ο Τζίτζι Μπουφόν δεν χάνει τις ελπίδες του για το Champions League και καλεί τον Πάουλο Ντιμπάλα να ακούσει τις συμβουλές του Πάβελ Νέντβεντ.

Ο αρχηγός της Γιουβέντους αναδείχθηκε αθλητής της χρονιάς για το 2017 στην Ιταλία στα βραβεία που μοιράζει η Gazzetta dello Sport και σε ερώτηση για το τρεμπλ και αν πιστεύει ακόμη ότι μπορεί να το πετύχει, αφού αυτή θα είναι όπως φαίνεται η τελευταία σεζόν της καριέρας του, απάντησε.

«Τρεμπλ; Οσο υπάρχει ζωή, υπάρχει και ελπίδα. Οταν έχεις την τύχη να παίζεις σε αρκετά μέτωπα, δεν πρέπει να επιλέγεις. Μια ομάδα όπως η Γιουβέντους πρέπει να στοχεύει στο μάξιμουμ. Από εκεί και πέρα, ό,τι κατακτήσεις, κατέκτησες... Πέρυσι πήγαν όλα καλά, κρίμα για το τελευταίο σκαλί, αυτό στο Κάρντιφ».


Από εκεί και πέρα, όταν επισημάνθηκε στον Μπουφόν η κριτική του Νέντβεντ στον Ντιμπάλα, είπε: «Συμβουλές ήταν, όχι κριτική. Ξέρω πολύ καλά τον Πάβελ και με βάση την καριέρα του έχει κάθε δικαίωμα να δίνει συμβουλές. Σε ό,τι αφορά το ταλέντο και την προοπτική, ο Πάουλο είναι αυτή την στιγμή το Νο 1 της Γιουβέντους. Οσο περισσότερες συμβουλές ακολουθήσει, τότε περισσότερες πιθανότητες θα έχει να κάνει μια εκπληκτική καριέρα».

Αρα, για να κάνει αναφορά και ο αρχηγός της ομάδας στο συγκεκριμένο θέμα, πάει να πει πως ο νεαρός Αργεντίνος θα πρέπει να κάνει θυσίες στην προσωπική του ζωή (με ό,τι συνεπάγεται αυτό), ώστε να έχει μια λαμπρή καριέρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου