7 Δεκ 2017

Ο υπαρκτός λόγος που αναθερμάνθηκαν οι φήμες για Γιούβε και Ντοναρούμα

Τα νέα από την UEFA δεν θα είναι ευχάριστα για την Μίλαν, με αποτέλεσμα να διατηρούνται τα μεταγραφικά σενάρια για τη Γιουβέντους.

Οι πληροφορίες από Νιόν λένε ότι η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν πείστηκε ούτε από το νέο πλάνο εξυγίανσης που παρουσίασαν οι ροσονέρι τον Νοέμβριο και ότι κατά πάσα πιθανότητα αύριο θα ανακοινωθεί ότι η Μίλαν πάει προς τιμωρία.

Ποια θα είναι αυτή, αν δηλαδή πρόκειται για αποκλεισμό από τη Ευρώπη από την επόμενη σεζόν ή για κάτι άλλο, θα γίνει γνωστό την άνοιξη, όταν και θα παρθούν οι σχετικές αποφάσεις.


Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι η UEFA ετοιμάζεται να ανακοινώσει ότι το πλάνο της Μίλαν δεν έχει βάσεις και αυτό προκαλεί νέα σενάρια.

Νέα... παλιά, δηλαδή, αφού οι Ιταλοί γράφουν και σήμερα ότι μετά και από αυτές τις εξελίξεις η Γιουβέντους θα διατηρήσει στη λίστα της το όνομα του Αλέσιο Ρομανιόλι ενώ αρχίζουν να κυκλοφορούν φήμες και για ενδιαφέρον για τον Τζίτζιο Ντοναρούμα.


1 σχόλιο:

  1. Ο οπαδισμός είναι παγκόσμιο φαινόμενο, γιατί ηλίθιοι υπάρχουν παντού. Η ηλιθιότητα του να είσαι οπαδός δεν πάει μόνο στην ομάδα που υποστηρίζεις. Σε ακολουθεί σε ό,τι κάνεις και λες. Εφόσον έχεις την ανάγκη να παθιαστείς με κάτι, παθιάσου με κάτι που θα σου κάνει καλό και οχι με κάτι ανούσιο, όπως το ποδόσφαιρο. Αυτό κάνει καλό στους προέδρους που κονομάνε σε βάρος σου. Αν μπορείς να το καταλάβεις, είσαι σε καλό δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή