19 Δεκ 2017

Αλέγκρι: Το παιχνίδι του κυπέλλου είναι σημαντικό για τον Ντιμπάλα, ίσως ξεμπλοκάρει

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι προανήγγειλε την επιστροφή του Ντιμπάλα στην 11άδα στο αυριανό ματς με την Τζένοα.

Οι μπιανκονέρι υποδέχονται τους ροσομπλού για τους «16» του Coppa Italia και ο προπονητής αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην 11άδα. «Αύριο θα παίξουν οι Ντιμπάλα, Ρουγκάνι και Μπερναρντέσκι, ο Μαρκίζιο επίσης μπορεί να παίξει», είπε ο Αλέγκρι μιλώντας στους δημοσιογράφους και από εκεί και πέρα, αφού ζήτησε από όλους να δείξουν σοβαρότητα γιατί το κύπελλο είναι ένας από τους στόχους, αναφέρθηκε ξεχωριστά τον Ντιμπάλα.

«Στο 4-3-3 ο Πάουλο μπορεί να παίξει στην κορυφή της επίθεσης. Το Coppa Italia είναι μια σημαντική διοργάνωση, ο Πάουλο έχει δουλέψει καλά, την Κυριακή στη Μπολόνια τα πήγε καλά όταν μπήκε αλλαγή και αύριο έχουμε ένα ματς που πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα, να προκριθούμε και ίσως να δούμε και τον Ντιμπάλα να κάνει ένα παιχνίδι που θα τον ξεμπλοκάρει. Μακάρι να βάλει και γκολ, αν και το γκολ δεν θα πρέπει να είναι ποτέ πρόβλημα», είπε ο προπονητής της Γιουβέντους και πρόσθεσε.


«Το είπα και το ξαναλέω: Ο Ντιμπάλα είναι παίκτης για 15-20 γκολ στο πρωτάθλημα, όταν βάζει 20 βάζει πολλά. Ο Πάουλο είναι ποδοσφαιριστής που πρέπει να βάζει γκολ και να δίνει ασίστ, όχι μόνο να βάζει γκολ, γιατί αυτό τον περιορίζει ως παίκτη, ως ταλέντο. Αυτό πρέπει να το καταλάβει και επειδή είναι έξυπνος, ξέρει ότι αύριο είναι ένα σημαντικό ματς για τον ίδιο και τη Γιουβέντους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου