19 Δεκ 2017

Τι έγραφε, σαν σήμερα, πριν ένα χρόνο ο Μπονούτσι

Ακριβώς πριν ένα χρόνο ο σημερινός αρχηγός της Μίλαν ήθελε να γίνει θρύλος της Γιουβέντους.

Στη ζωή δεν ξέρεις ποτέ πώς θα έρθουν τα πράγματα, γι' αυτό καλό είναι και να μην λες πολλά. Ή αν τα λες, να μπορείς και να τα τηρήσεις στη συνέχεια. Σε αυτή την κατηγορία, δυστυχώς, μάλλον δεν μπορούμε να βάλουμε τον Λεονάρντο Μπονούτσι, ο οποίος αυτές τις ώρες είναι κλεισμένος στο Μιλανέλο με τους συμπαίκτες του επειδή πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Μπορούσε να φανταστεί κανείς κάτι τέτοιο πριν ακριβώς ένα χρόνο; Ηταν 19 Δεκεμβρίου 2017, όταν ο Ιταλός αμυντικός ανακοίνωνε στα social media: «Ανανέωσα ως το 2021! Επέλεξα το σπίτι όπου έγινε σπουδαίος ανάμεσα σε σπουδαίους. Μόνο ένας στόχος: Να συνεχίσουμε να νικάμε!».


Και λίγα λεπτά μετά, στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουβέντους, έκανε την εξής δήλωση. «Ο στόχος είναι να γίνω ακόμη πιο θρύλος σε αυτή την ομάδα, με την οποία πριν επτά χρόνια άρχισε μια σπουδαία αγάπη. Εδώ βρήκα σπουδαίους ανθρώπους που μας βοήθησαν να βελτιωθώ, να ωριμάσω. Τώρα έρχεται το καλό, θα έχω ακόμη περισσότερες ευθύνες μετά από αυτή την σπουδαία ανανέωση, κάτι που για μένα αποτελεί κίνητρο ώστε να δίνω σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα κάτι παραπάνω για αυτή τη φανέλα».



Πώς άλλαξαν τα πράγματα…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου