27 Δεκ 2017

Παίζει να φύγει από τη Γιούβε ως δανεικός ο Πιάτσα

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Μάρκο Πιάτσα να παραχωρηθεί δανεικός τον Ιανουάριο ώστε να βρει ρυθμό μέχρι το καλοκαίρι και να επιστρέψει έτοιμος.

Ο Κροάτης εξτρέμ έπαιξε κάποια ματς με την Primavera τις προηγούμενες εβδομάδες, τα πρώτα του μετά τον σοβαρό τραυματισμό στους χιαστούς, ώστε να μπαίνει σιγά-σιγά σε ρυθμό. Είναι σαφές, όμως, ότι άλλο Primavera και άλλο πρώτη ομάδα και ειδικά Γιουβέντους.


Στο Τορίνο, όπως αναφέρει η Tuttosport, πιστεύουν όλοι πάρα πολύ στον Πιάτσα και αρχίζουν να σκέφτονται πως ίσως η καλύτερη λύση είναι να παραχωρηθεί ως δανεικός για έξι μήνες ώστε να πάρει παιχνίδια σε επίπεδο Serie A και να επιστρέψει έτοιμος το καλοκαίρι στη βάση του για να διεκδικήσει μια θέση στη Γιουβέντους της επόμενης σεζόν.

Οσο για τις υποψήφιες ομάδες για τον δανεισμό του Κροάτη, φέρονται να είναι οι Σασουόλο, Τζένοα, Μπολόνια ή Βερόνα.


1 σχόλιο:

  1. Όχι και πάλι όχι. Θα πάει σε κάποια μικρή ομάδα, δεν θα έχει συμμετοχή γιατί δεν μπορούν αυτές οι ομάδες να επιτίθενται και στο τέλος θα ζημιωθεί και η ομάδα και ο παίχτης. Προτιμώ να μείνει και να προπονείται με πρωταθλητές και να πάρει όσες ευκαιρίες του αναλογούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή