11 Δεκ 2017

Οι ημερομηνίες των αγώνων του Champions League

Η Τότεναμ είναι η ομάδα που θα βρει απέναντι της η Γιουβέντους στους «16» του Champions League.

Η κλήρωση έγινε στη Νιόν της Ελβετίας και το αποτέλεσμα δεν είναι κακό για τους μπιανκονέρι, οι οποίοι το ήξεραν ότι δεν θα ήταν και... περίπατος, από την στιγμή που τερμάτισαν στη 2η θέση του ομίλου.

Η Τότεναμ σίγουρα είναι καλή και υπολογίσιμη ομάδα αλλά αν η Γιουβέντους παρουσιαστεί όπως πρέπει, όπως δηλαδή παρουσιάζεται στα νοκ άουτ ματς του Champions League την τελευταία τριετία, θα είναι και το φαβορί.


Το πρώτο ματς θα γίνει στο Τορίνο (στις 13/2) και η ρεβάνς στο Λονδίνο (στις 7/3) ενώ σε ό,τι αφορά τα άλλα ζευγάρια ξεχωρίζει φυσικά το Ρεάλ Μαδρίτης-Παρί Σεν Ζερμέν (14/2 και 6/3). Δυνατό και το Τσέλσι-Μπαρτσελόνα (20/2 και 14/3), η Ρόμα κληρώθηκε με την Σαχτάρ Ντόνετσκ (21/2 και 13/3) ενώ τα υπόλοιπα ζευγάρια είναι: Μπάγερν-Μπεσίκτας (20/2 και 14/3), Σεβίλλη-Μάντσεστερ Γ. (21/2 και 13/3), Πόρτο-Λίβερπουλ (14/2 και 6/3), Βασιλεία-Μάντσεστερ Σίτι (13/2 και 7/3).


3 σχόλια:

  1. Επικίνδυνη η Τότεναμ (όλες είναι) αλλά η φανέλα της Γιουβε είναι πολλά κιλά. Πάμε τώρα στην στατιστική λογική. Λίβερπουλ-Σίτι και Γιουνάιτεντ δεν βλέπω πως μπορεί να αποκλειστούν από Πόρτο, Σεβίλη και Βασιλεία. Δεν βλέπω όμως και οι Άγγλοι να συνεχίζουν και στους 8 με... 5 ομάδες. Βλέπω έξω Τότεναμ και Τσέλσι. Ρεάλ-Παρί χαλαρά η Παρί. Και καλύτερη ομάδα φέτος αλλά επίσης η Ρεάλ έκανε το απίστευτο ριπιτ στην διοργάνωση, σκάει η φούσκα και νωρίς. Η Μπάγερν με τον Χίντινγκ αυτομάτως έγινε ξανά εκ των φαβορί, αθόρυβα και μεθοδικά. Η έκπληξη θα γίνει με την Σαχτάρ και την Ρόμα όπου βλέπω τους πρωτευουσιάνους να γυρίζουν νωρίς στην Ρώμη. Πρόβλεψη για τους 8:

    Γιουβέντους
    Μπαρτσελόνα
    Παρί Σεν Ζερμέν
    Λίβερπουλ
    Γιουνάιτεντ
    Σίτι
    Μπάγερν
    Σαχτάρ

    Όποιος το σηκώσει φέτος θα έχει πολλά κάκκαλα.

    ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ

    ΥΓ Δίνω και αριθμούς ΤΖΟΚΕΡ. Δεν χρειάζεται να επικοινωνήσεις μαζί μου, θα μπω εγώ στο μυαλό σου και θα βρω το email σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τίποτα δεν είναι σίγουρο, ακόμα και για μας. Πέρσι στα νοκ άουτ κάναμε περιπάτους και τις προκρίσεις τις χάτισε πιο πολύ ο Ντάνι Άλβες. Ας παίξουμε μπάλλα, να το ευχαριστηθούμε πρωτ` απ` όλα και όπου πάει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποκλείεται να το πάρουμε κιόλας. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή