11 Δεκ 2017

Ο Ιμπρα εξηγεί, με αληθινές δηλώσεις, γιατί δεν είχε τη δύναμη να μπει στο πάνθεον της Γιουβέντους

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μίλησε στο Sky Italia και αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από τη Γιουβέντους το 2006.

Ο Σουηδός άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραχώρησε συνέντευξη και σε αυτή αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα, για να φτάσει κάποια στιγμή η συζήτηση και στην αποχώρηση του από τη Γιούβε το καλοκαίρι του 2006.

«Με το Calciopoli άλλαξαν όλα. Οταν ξέσπασε όλο αυτό ήμασταν στη Γερμανία για το Μουντιάλ, υπήρξαν διάφορα σκηνικά. Οι Μότζι και Τζιράουντο έφυγαν, ο Σέκο από team manager έγινε αθλητικός διευθυντής. Μία μέρα μου τηλεφώνησε για να μου πει ότι θα έπρεπε να συναντηθούμε ώστε να μιλήσουμε για το συμβόλαιο και ήταν όλα τόσο περίεργα...», είπε αρχικά.

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο Σέκο που μου μιλούσε για να μου πει τι ώρα θα ήταν η προπόνηση της επόμενης μέρας, θα μιλούσε τώρα μαζί μου για το συμβόλαιο. Με τον Σέκο το feeling ήταν διαφορετικό, δεν μου άρεσε. Οπως επίσης δεν ήταν και το μάξιμουμ το να παίξω στη Serie B. Θα χρειάζονταν χρόνια ώστε να ξαναγίνει η ομάδα που ήταν ως το 2006, αυτή η ομάδα που ήταν για μένα η Γιουβέντους».


«Οταν μου ζήτησε να παραμείνω και να ανανεώσω το συμβόλαιο μου, αισθανόμουν ότι έπρεπε να πάω σε υψηλότερο επίπεδο, όχι στη Serie B. Αν πήγαινα στη Serie B θα έχανα ένα χρόνο της καριέρας μου, ίσως και περισσότερα», κατέληξε. Αλήθειες λέει ο Ζλάταν και λίγοι θα σκέφτονταν διαφορετικά. Γι’ αυτό όσο σκέφτηκαν διαφορά, έχουν για πάντα περίοπτη θέση όχι μόνο στην Ιστορία της ομάδας αλλά στις καρδιές των οπαδών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου