26 Δεκ 2017

Το… αστείο ποσό που ακούγεται πως θα προσφέρει η Γιουνάιτεντ για τον Ντιμπάλα

Τα αγγλικά δημοσιεύματα για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ντιμπάλα καταρρέουν ουσιαστικά από μόνα τους.

Δεν είναι κρυφό ότι ο Αργεντίνος άσος της Γιουβέντους αρέσει πολύ στον Ζοσέ Μουρίνιο και όσο δεν βρίσκει τον καλό του εαυτό και είναι στον πάγκο, τόσο θα υπάρχουν και δημοσιεύματα για επικείμενες προτάσεις. Μόνο που αυτά τα δημοσιεύματα θα πρέπει να έχουν και κάποιο ίχνος σοβαρότητας και τα μέχρι στιγμής δεν έχουν.

Στην Αγγλία, συγκεκριμένα, τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν φήμες για πρόταση της Γιουνάιτεντ προς τη Γιούβε, με τα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για 60 εκατ. στερλίνες.


Τα 60 εκατ. στερλίνες είναι 67 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα τα ιταλικά ΜΜΕ, από την πλευρά τους, να αναφέρουν ότι ακόμη κι αν οι μπιανκονέρι έμπαιναν σε διαδικασία συζήτησης -κάτι που τονίζουν ότι δεν προκύπτει ούτε από το περιβάλλον της Γιουβέντους αλλά ούτε κι από αυτό του Ντιμπάλα- σίγουρα δεν θα το έκαναν για ένα ποσό που πρόσφερε, για παράδειγμα, το καλοκαίρι η Τσέλσι για τον Αλεξ Σάντρο. Και απορρίφθηκε.


1 σχόλιο:

  1. Ο Ντιμπάλα θα πουληθεί γύρω στο 100αρικο και ίσως λιγότερο. Η Γιουβε (όπως κάθε μεγάλη ομάδα) προσπαθεί να φτιάξει όνομα και του έδωσε μαζί με το 10 το χρίσμα του Νο1 παίχτη της διότι κάποιος πρέπει να παίζει αυτό τον ρόλο. Είναι και Αργεντίνος είναι και... κοντός. Ωστόσο χαζοί δεν είναι στην Γιουβε και ξέρουν ότι πρόκειται για μια βελτιωμένη έκδοση του Τζιοβίνγκο και τα ταβάνια του είναι αυτά που βλέπουμε. Πόσο να βελτιωθεί δηλαδή ακόμη; Παίζει στην ομάδα που μπορεί να βελτιώνει παίχτες όσο καμία. Αυτό είναι ο Ντιμπάλα ως εκεί. Και έρχομαι στην Γιουνάιτεντ που κι εκεί μόνο βλάκες δεν είναι. 70-90 θα προτείνουν γιατί παραπάνω δεν κάνει ο παίχτης αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή