14 Δεκ 2017

Οι δύο λόγοι που θα ανανεώσει για ένα ακόμη χρόνο στη Γιούβε ο Μπαρτσάλι

Η εφημερίδα της οικογένειας Ανιέλι... ανακοίνωσε σήμερα την ανανέωση του συμβολαίου του Αντρέα Μπαρτσάλι για ακόμη ένα χρόνο.

Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός δεσμεύεται ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν αλλά θα παραμείνει στη Γιουβέντους για ακόμη ένα χρόνο, αφού υπάρχει ήδη η σχετική συμφωνία με την διοίκηση. Αυτό, άλλωστε, αναφέρει σήμερα η La Stampa των Ανιέλι και αναπαράγουν και τα υπόλοιπα ΜΜΕ, σε μια κίνηση που έχει διπλή εξήγηση.


Αφενός κρίνεται ότι ο Αντρέα μπορεί να προσφέρει για ακόμη ένα χρόνο -όποτε χρειαστεί- ως λύση πολυτελείας και εμπειρίας από τον πάγκο, αφετέρου είναι πολύτιμη η προσωπικότητα του στα αποδυτήρια, ειδικά αν ο Τζίτζι Μπουφόν βάλει τέλος στη σπουδαία καριέρα του σε λίγους μήνες.


1 σχόλιο:

  1. Έχει στόμφο η προσωπικότητα του εκτός την αξία του. Είναι αρχηγός κάτι που δυστυχώς δεν έχει ο Κιελίνι. Αυτό σημαίνει ότι ο Μπουφόν φεύγει σίγουρα το καλοκαίρι και ο Μπαρτζάλι θα παίξει τον ρόλο του για τον 1ο κομβικό για τα αποδυτήρια χρόνο μετά την φυγή του Μπουφόν. Ρόλο που έπαιξε ο Μπουφόν την πρώτη χρονιά που έφυγε ο Ντελ Πιέρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή