31 Δεκ 2017

Ο Πολ Σκόουλς κατακεραυνώνει τον Πογκμπά: Περπατάει στους αγώνες, αναρωτιέμαι εάν προπονείται

Ο Πολ Σκόουλς ψάχνει να βρει πού είναι ο Πολ Πογκμπά της Γιουβέντους, τον οποίο απέκτησε για 105+5 εκατ. ευρώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πριν λίγες μέρες είχαμε διαβάσει στον αγγλικό Τύπο ότι ο Γάλλος μέσος κοιμόταν την ώρα της προπόνησης και χρειάστηκε να πάνε άνθρωποι της Γιουνάιτεντ στο σπίτι του για να τον ξυπνήσουν.

Μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πάντως, συνεχίζει να... κοιμάται, 1,5 χρόνο μετά την μεταγραφή του, με τον παλαίμαχο Σκόουλς να τα λέει χύμα μετά το 0-0 της Μάντσεστερ με την Σαουθάμπτον.


«Πού είναι ο Πογκμπά που είδαμε στη Γιουβέντους; Εκεί ήταν παντού στον αγωνιστικό χώρο, έδινε μάχες, έκανε τάκλιν, έτρεχε, έβαζε γκολ από μακριά. Τώρα περπατάει στους αγώνες. Δεν φαίνεται να είναι καλά από φυσική κατάσταση, αναρωτιέμαι εάν προπονείται κανονικά. Δεν είναι ο ποδοσφαιριστής που δείχνει ότι θα κερδίζει αγώνες και γι' αυτόν έχεις δώσει 100 εκατομμύρια», είπε η παλιά δόξα της Γιουνάιτεντ.


1 σχόλιο:

  1. Σε 2-3 χρόνια θα είναι στην Κίνα. Άλλος ένας Μπαλοτέλι λίγο πιο σοβαρός. Τα γατόνια της Γιουβε έχουν πλησιάσει σχεδόν τον Μότζι στο μάτι. Μακράν η πιο έξυπνη και σοβαρή διοίκηση στον πλανήτη αυτή την στιγμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή