24 Δεκ 2017

Μπενάτια: Μου αρέσει να σκοράρω, ακόμη και κόντρα στους φίλους μου

Ο Μεχντί Μπενάτια ήταν ωραίος με το γκολ που έβαλε και την απόδοση του γενικά αλλά εξήγησε γιατί παραλίγο να γίνει και μοιραίος στο τέλος.

Ο Μαροκινός κεντρικός αμυντικός έκανε ακόμη μία καλή εμφάνιση και έκανε και την διαφορά στην... επίθεση με το γκολ που έβαλε και έδωσε τη νίκη επί της πρώην ομάδας του, γεγονός που χάρηκε ιδιαίτερα.

«Μου αρέσει να σκοράρω, τώρα έγινε κόντρα στους πρώην συμπαίκτες μου, οι οποίοι είναι και φίλοι μου. Είναι μια καλή περίοδος τόσο για μένα ατομικά όσο και για την ομάδα συνολικά. Ξεκινήσαμε κάπως... περίπλοκα την σεζόν αλλά, όπως αναμενόταν, βρήκαμε τον σωστό δρόμο και έχουμε ξανά την σωστή νοοτροπία», είπε ο Μπενάτια, ο οποίος εξήγησε και τι έγινε στη φάση με την ευκαιρία του Σικ στο 95'.


«Μπορούσαμε να το είχαμε καθαρίσει νωρίτερα το ματς, δεν το κάναμε και στο τέλος κινδυνέψαμε από το λάθος μου. Υπήρξε μια ασυνεννοησία αλλά ήταν λάθος μου. Ο Τζόρτζιο (Κιελίνι) ήθελε να στείλει την μπάλα στην εξέδρα, εγώ όμως ήθελα να την γυρίσω στον τερματοφύλακα και τελικά ευχαριστούμε όλοι τον Σέζνι για την σπουδαία απόκρουση που έκανε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου