24 Δεκ 2017

Η απάντηση του Μπαρτσάλι που κανένας δεν πιστεύει!

Ο Αντρέα Μπαρτσάλι αναφέρθηκε στους σημαντικούς Σέζνι και Ματουιντί, όπως και στο τι ειπώθηκε στο γεύμα με τον Λεονάρντο Μπονούτσι την περασμένη εβδομάδα.

Η Γιουβέντους έκανε αυτό που έπρεπε υποδεχόμενη την Ρόμα και παρέμεινε στο -1 από την κορυφή, αν και θα μπορούσε να είχε καθαρίσει νωρίτερα το ματς και να απέφευγε το άγχος στο τέλος.

«Ημασταν καλοί για 70 λεπτά κόντρα σε μια σημαντική, δυνατή ομάδα. Είχαμε 70 καλά λεπτά με ρυθμό, δύναμη, καλές ευκαιρίες. Επρεπε να το κλείσουμε το ματς νωρίτερα, δεν το κάναμε και στο τέλος χρειαστήκαμε και λίγη τύχη για να κρατήσουμε τη νίκη», είπε αρχικά ο Αντρέα, ο οποίος σχολιάζοντας το 4-3-3 είπε ότι «μας βοηθάει πολύ η παρουσία τριών παικτών στο κέντρο, ο τρίτος χαφ βοηθάει πολύ και τους άλλους δύο, ο Ματουιντί τρέχει πολύ, μαρκάρει παντού».


Αναφερόμενος στην ευκαιρία του Σικ στο φινάλε, ο Μπαρτσάλι είπε ότι «ο Μπουφόν είναι και πάντα θα είναι σημείο αναφοράς για εμάς αλλά ξέραμε από την αρχή ότι με τον Σένι θα είχαμε μια εγγύηση κάτω από τα δοκάρια και όταν θα έλειπε ο Τζίτζι, είναι ένας βασικός τερματοφύλακας βάσει αξίας», για να ερωτηθεί στο φινάλε για το τι ειπώθηκε στο γεύμα που είχε ο ίδιος και οι Κιελίνι-Μαρκίζιο με τον Μπονούτσι πριν μία εβδομάδα.

«Δεν μιλήσαμε για ποδόσφαιρο. Μιλήσαμε για τα Χριστούγεννα, για τα δώρα των Χριστουγέννων και όλα αυτά», ήταν η απάντηση του Αντρέα και μάλλον δεν τον πιστεύει κανείς.


1 σχόλιο:

  1. Αν είχαν τις γυναίκες τους μαζί, μπορεί αυτές μεταξύ τους να μιλούσαν γι αυτά που λεει... Άστο ρε Αντρέα..σε θεωρώ σοβαρόι παλικάρι.., μην το γυρίζεις κι εσύ στο Μαροτα..τικό.. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή