20 Ιαν 2018

Το όνομα του Καβάνι ακούγεται και πάλι για τη Γιούβε και υπάρχει λόγος

Τα προβλήματα του Εντίνσον Καβάνι στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν περνάνε απαρατήρητα από τη Γιουβέντους.

Αυτό υποστηρίζει σε σχετικό θέμα η Corriere dello Sport, η οποία θεωρεί ότι ανάμεσα στους μπιανκονέρι και τον Ουρουγουανό επιθετικό υπάρχει πάντα feeling. Αν αυτό το feeling θα οδηγήσει και σε «γάμο» όμως, δεν μπορεί να το πει κανείς με σιγουριά και ειδικά από τώρα. Το σίγουρο είναι ότι το καλοκαίρι θα είναι καλοκαίρι αλλαγών για τον Καβάνι.

Οι σχέσεις του Ουρουγουανού με τον Νεϊμάρ είναι στο χειρότερο σημείο και το κλίμα με τους Βραζιλιάνους στα αποδυτήρια προφανώς δεν είναι υπέρ του Καβάνι, ο οποίος φέρεται από τους Γάλλους να έχει κουραστεί από αυτή την κατάσταση και να επιθυμεί την αποχώρηση του το καλοκαίρι. Σε μια τέτοια περίπτωση, λέει η Corriere dello Sport, η Γιούβε θα είναι έτοιμη για να κάνει την κίνηση της, προσθέτοντας κι άλλη ποιότητα στην επίθεση της.


Ο Καβάνι άλλωστε, καταλήγει η εφημερίδα, ήταν βασικός στόχος για τη θέση του φορ το καλοκαίρι του 2016 αλλά οι Αραβες της Παρί Σεν Ζερμέν δεν ήθελαν να συζητήσουν το ενδεχόμενο πώλησης του και οι μπιανκονέρι προχώρησαν στην απόκτηση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν. Δύο χρόνια μετά, δεν αποκλείεται η Γιουβέντους να ασχοληθεί ξανά με τον πρώην φορ της Νάπολι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου