19 Ιαν 2018

Ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα της καριέρας του, ετοιμάζεται για τη Γιούβε…

Ως προετοιμασία για να είναι έτοιμος για τη Γιουβέντους αντιλαμβάνεται τη φετινή σεζόν ο Ματία Καλντάρα.

Από τον περσινό Ιανουάριο ο νεαρός κεντρικός αμυντικός ανήκει στους μπιανκονέρι αλλά έχει παραμείνει με τη μορφή δανεισμού στην Αταλάντα, στην οποία επιβεβαιώνει φέτος το ταλέντο του και προετοιμάζεται για να ντυθεί και τυπικά μπιανκονέρο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινα στην Αταλάντα φέτος ώστε να βελτιωθώ και να είμαι έτοιμος για τη Γιουβέντους. Φέτος έπαιξα και παίζω και ευρωπαϊκά παιχνίδια, πράγμα που με έχει βελτιώσει πολύ τόσο αγωνιστικά όσο και σωματικά ή ψυχολογικά, αφού δεν έχω πλέον ένα ματς την εβδομάδα», είπε αρχικά ο Καλντάρα και κατέληξε, δείχνοντας ότι έχει αντιληφθεί σε ποια ομάδα θα έρθει και τι απαιτήσεις υπάρχουν.


«Εχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε με την Αταλάντα, να προκριθούμε στους "16" του Europa League και παράλληλα η ομάδα να πάρει και φέτος το εισιτήριο για την Ευρώπη. Προσπαθώ να βελτιώνομαι σε κάθε προπόνηση, μπορώ να βελτιωθώ πολύ ακόμη, γιατί ξέρω ότι εκεί (Γιουβέντους) δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, επομένως αυτοί οι πέντε μήνες θα με βοηθήσουν να πάω έτοιμος στη Γιούβε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου