24 Ιαν 2018

L' Equipe: Ενα υπέρ και ένα κατά για να έρθει ο Μπαλοτέλι στη Γιούβε

Η γαλλική L' Equipe αναφέρθηκε ξανά στον Μάριο Μπαλοτέλι και στη Γιουβέντους, βρίσκοντας υπέρ και κατά.

Το όνομα του Ιταλού επιθετικού της Νις γράφτηκε για τους μπιανκονέρι πριν λίγες μέρες αλλά από το Τορίνο ήρθαν διαψεύσεις, τόσο με διαρροή προς τον Τύπο όσο και με δήλωση του Μπέπε Μαρότα πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την Τζένοα. Παρ' όλα αυτά, η L' Equipe γράφει σήμερα για τον Μπαλοτέλι και 5-6 ομάδες στις οποίες θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να πάει.

Μία από αυτές είναι και η Γιούβε, με τη γαλλική εφημερίδα να σχολιάζει έτσι την συγκεκριμένη υπόθεση.

Υπέρ: Οι μπιανκονέρι θα ήταν η τέλεια λύση για να επιστρέψει σε μια μεγάλη ομάδα ο Μπαλοτέλι και να παίξει για τίτλους. Ο Μίνο Ραϊόλα, μάνατζερ του Μπαλοτέλι, ανέκαθεν είχε και έχει πολύ καλές σχέσεις με τη Γιουβέντους, οπότε αυτό θα μπορούσε να παίξει ρόλο στο να προχωρήσει το θέμα, όπως θα μπορούσε να επηρεάσει και η στήριξη του Μπουφόν προς τον Μπαλοτέλι. Οχι μόνο αυτά, αλλά ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει συνεργαστεί στο παρεθόν μαζί του, στην καλύτερη σεζόν του Μάριο στη Μίλαν, οπότε τον ξέρει αγωνιστικά και μη, άρα μπορεί να εγγυηθεί τη σωστή διαχείριση του.


Κατά: Στο παρελθόν υπήρξαν διάφορα επεισόδια στη σχέση του Μπαλοτέλι με τους τιφόζι της Γιουβέντους, οι οποίοι ποτέ δεν τον βλέπουν με καλό μάτι. Πέραν αυτού, όπως είπε πριν δύο μέρες ο Μπέπε Μαρότα, ο Σούπερ Μάριο δεν είναι στόχος της Γιούβε, με δεδομένη την παρουσία και του Ιγκουαΐν στην επίθεση. Ο Μπαλοτέλι έχει κάνει καλές εμφανίσεις επειδή στη Νις βρέθηκε στο επίκεντρο του πρότζεκτ, στη Γιουβέντους θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για τον ίδιο και αυτό μπορεί να μην του κάνει καλό.


2 σχόλια:

  1. Γιατί όχι?Το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο.Το κασέ του έχει πέσει οπότε σε περίπτωση που έχει προβλήματα συμπεριφοράς,παίρνει το μπούλο και δε τρέχει και τίποτα.Και ας μη ξεχνάμε ότι η Γιούβε έχει αναγεννήσει αρκετούς που θεωρούνταν τελειωμένοι.Αξίζει να γίνει το πείραμα αλλά λογικά δε θα γίνει ποτέ με βάση το πως λειτουργεί η ομάδα στις μεταγραφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή