18 Ιαν 2018

Ενας 19χρονος ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους δεν πρόλαβε να ονειρευτεί και αναγκάστηκε να σταματήσει την μπάλα

Ενας 19χρονος αμυντικός από τα τμήματα υποδομής της Γιουβέντους αναγκάζεται να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο.

Οταν το καλοκαίρι ο Αντρέα Μελάνι υπέγραφε στην Μασέσε της Serie D ως δανεικός από τους μπιανκονέρι, πίστευε ότι θα έκανε τα πρώτα ουσιαστικά βήματα στο ποδόσφαιρο. Τελικά έκανε τα τελευταία... Στις ιατρικές εξετάσεις, τότε, είχε διαγνωστεί ένα πρόβλημα στην καρδιά και από τότε, όλους αυτούς τους μήνες, ο Μελάνι σε συνεργασία φυσικά με το ιατρικό επιτελείο της Γιούβε έψαξαν το θέμα αναλυτικά.

Το συμπέρασμα που βγήκε, τελικά, είναι ότι θα πρέπει να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο, με τον ίδιο να το ανακοινώνει μέσω του εξής μηνύματος στα social media.


«17-7-2017. Ημέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Κατά τη διάρκεια των ιατρικών εξετάσεων διαγνώστηκε ένα καρδιακό πρόβλημα. Από τότε μέχρι τώρα κάναμε πάρα πολλές εξετάσεις αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Δυστυχώς το πόρισμα είναι ότι δεν μπορώ να παίξω ποδόσφαιρο. Το θετικό, τουλάχιστον, είναι ότι αυτό το πρόβλημα δεν αποτελεί κίνδυνο για την καθημερινότητά μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις ομάδες στις οποίες έπαιξα, την CF 2001 όπου ξεκίνησα, την Πράτο στη συνέχεια, τη Γιουβέντους με ένα ξεχωριστό τρόπο και μετά την Κάρπι».


1 σχόλιο: