18 Ιαν 2018

Αυτό «ψάχνει» από τη Γιούβε ο Μπουφόν στο ραντεβού που θα κρίνει τα πάντα

Η Corriere dello Sport εστιάζει σήμερα στο πώς ο πλανήτης Γιούβε σπρώχνει τον Τζίτζι Μπουφόν στο να συνεχίσει για ακόμη ένα χρόνο, αλλά...

Η εφημερίδα αποφάσισε να αφιερώσει στον αρχηγό της Γιουβέντους το σημερινό πρωτοσέλιδο της, γράφοντας «όλοι με τον Τζίτζι». Οπως αναφέρει η Corriere dello Sport, όλος ο πλανήτης Γιούβε σπρώχνει τον Μπουφόν στο να αποφασίσει να συνεχίσει για ακόμη ένα χρόνο, αφού μοιάζει πολύ δύσκολο και για τις δύο πλευρές να αποδεχθούν ότι αυτό ήταν, ότι ήρθε η στιγμή του τέλους.

Η Corriere dello Sport τονίζει ότι το γεγονός πως δεν θα ισοφαρίσει ή δεν θα σπάσει το ρεκόρ του Πάολο Μαλντίνι για τις περισσότερες συμμετοχές στη Serie A, δεν είναι κριτήριο για να πάρει μια τόσο σημαντική απόφαση ο Τζίτζι. Για τον Μπουφόν το ρεκόρ συμμετοχών δεν είναι σημαντικό, για τον αρχηγό αυτό που μετράει είναι το πώς θα νιώθει ο ίδιος και το τι θα αισθάνεται η Γιουβέντους για αυτόν.


Ο Μπουφόν, προσθέτει η εφημερίδα, θέλει να δει και πώς βλέπει το θέμα το κλαμπ και γι' αυτό, καταλήγει το ρεπορτάζ, όλα θα κριθούν στο ραντεβού που θα γίνει -άγνωστο πότε- με τον Αντρέα Ανιέλι. Η σχέση των δύο, άλλωστε, δεν είναι η απλή τυπική σχέση προέδρου-ποδοσφαιριστή, αλλά φιλική.

Κι επειδή οι Ανιέλι και Μπουφόν είναι φίλοι και κάνουν παρέα εκτός γηπέδου, θεωρούν άπαντες δεδομένο ότι η απόφαση που θα πάρει ο Τζίτζι θα είναι με ηρεμία στην καρδιά και όχι με... βαριά καρδιά, όπως για παράδειγμα έγινε με το τέλος του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο από τους μπιανκονέρι το 2012...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου