4 Ιαν 2018

Τα φοβερά και τρομερά που έκανε ο Ντάγκλας Κόστα στο 90 λεπτά που έπαιξε

Η επιστροφή του Ντάγκλας Κόστα στην 11άδα της Γιουβέντους ήταν ακριβώς όπως έπρεπε.

Ο Βραζιλιάνος είχε μείνει στον πάγκο στα τελευταία ματς αφού το βάθος του ρόστερ των μπιανκονέρι επιτρέπει στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να ξεκουράζει όσο θέλει τους παίκτες του. Ετσι, ο ξεκούραστους Ντάγκλας Κόστα επανήλθε χθες στο αρχικό σχήμα και έκανε ό,τι ήθελε τους αντιπάλους του.


Ο Ντάγκλας ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με πολύ ωραίο τελείωμα στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι του αντίπαλου τερματοφύλακα και από εκεί και πέρα είχε 100% επιτυχία στις ντρίμπλες του! Εξι δοκίμασε, όπως δείχνει η στατιστική υπηρεσία, έξι έκανε, κερδίζοντας όλες τις μονομαχίες του. Πέραν αυτού, μοίρασε και δύο μπαλιές για γκολ στον Ντιμπάλα, αλλά ο Αργεντίνος δεν τις αξιοποίησε.


1 σχόλιο:

  1. Παιχτούρα αλλά βραζιλιάνος στην νοοτροπία. Αλλά η Γιούβε στρώνει χαρακτήρες και γι' αυτό είμαι αισιόδοξος. Τεχνικά είναι αυτό που έλειπε από την ομάδα εδώ και πολλά χρόνια (από την εποχή του... γεμάτου υποσχέσεις Κράσιτς!) Ένα εξτρέμ μπουκαδόρο σαν αυτούς που ζηλεύαμε στις άλλες μεγάλες ευρωπαικές ομάδες,όπως ο Ρόμπεν ή ο Ριμπερί. Μακάρι να τον στρώσει ο Αέγκρι γιατί είναι μεγάλη κλάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή