4 Ιαν 2018

Το ψεύτικο σόου της Τορίνο για δήθεν αδικία της

Η Τορίνο διαμαρτύρεται για τη φάση του 2-0 και αυτό δίνει μια καλή ευκαιρία σε κάποιους να αλλοιώσουν την πραγματικότητα.

Την ώρα που ο Μάντζουκιτς και οι συμπαίκτες του πανηγύριζαν το δεύτερο γκολ, οι παίκτες της γκρανάτα διαμαρτύρονταν στον διαιτητή για φάουλ του Κεντίρα στον Ακουα στην αρχή της φάσης, με αποτέλεσμα αυτός να κάνει χρήση του VAR για να αποφανθεί αν μετράει ή όχι το γκολ.

Ο διαιτητής Ντοβέρι εξέτασε το βίντεο και αποφάσισε να δείξει κανονικά σέντρα, με συνέπεια να έχουμε έντονες διαμαρτυρίες από τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς και αποβολή του. Ο προπονητής της Τορίνο συνέχισε το... show του και μετά την λήξη, αφού δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου, αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτός.

Το πρόβλημα είναι οι δημοσιογράφοι των Mediaset και Rai, όπως για παράδειγμα οι γραφικοί αντι-Γιουβεντίνοι Μαουρίτσιο Πιστόκι, Ενρίκο Βαριάλε και Πάολο Τζιλιάνι, οι οποίοι έγραψαν για ακόμη μία φορά τα δικά τους στο twitter. Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, πάντως, πρέπει να πούμε τα εξής...


- Καμία πρόκριση δεν κρίθηκε από διαιτητικό λάθος χθες. Το σκορ ήταν ήδη 1-0, η Τορίνο δεν υπήρχε στο γήπεδο και ήταν θέμα χρόνου το 2-0.

- Οταν οι διαιτητές αποφάσιζαν κατά της Γιουβέντους φέτος με χρήση του VAR, με αποκορύφωμα τη νίκη στο Μπέργκαμο που την έκαναν ισοπαλία επειδή γύρισαν... 16 δευτερόλεπτα πίσω τη φάση για να βρουν ένα λόγο να ακυρώσουν το 1-3 του Μάντζουκιτς, αποθέωναν το VAR όλοι τους.

- Για κάτι τέτοιους τύπους, οι οποίοι χρησιμοποιούν ακόμη και την ιταλική κρατική τηλεόραση για να βγάζουν κόμπλεξ κατά της Γιουβέντους, η λύση όπως έχουμε ξαναγράψει είναι μία: 50 σερί πρωταθλήματα η Γιούβε. 50.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου