5 Ιαν 2018

Ο Μαρότα μίλησε για μια μεγάλη παραμονή και φωτογράφισε μια… αποχώρηση

Ο Μπέπε Μαρότα τόνισε ότι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα μείνει για πολλά χρόνια ακόμη στη Γιουβέντους και μίλησε με τακτ για το μέλλον του Αλεξ Σάντρο.

Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους έκανε δηλώσεις στη Rai και σε ερώτηση για τον Αλέγκρι και για το μέλλον του, ήταν λιτός αλλά σαφής: «Ο Μαξ έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια μαζί μας (2020) αλλά θα παραμείνει στη Γιουβέντους για πολύ καιρό ακόμη».

Από εκεί και πέρα, ο Μαρότα είπε για το 2018 ότι «πέρυσι μας έλειψε μόνο το κερασάκι στην τούρτα, φέτος θα προσπαθήσουμε ξανά γιατί το Champions League είναι πάντα στόχος μας», για να τοποθετηθεί και στις φήμες σχετικά με το μέλλον του Αλεξ Σάντρο.


«Η πολιτική της Γιουβέντους είναι ότι δεν κρατάει ποτέ έναν ποδοσφαιριστή που ζητάει να φύγει. Για τον Αλεξ Σάντρο ξέρουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες αλλά αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση με κανέναν».


1 σχόλιο:

  1. Η καλύτερη μεταγραφή θα είναι η παραμονή του Αλέγκρι. Φτασμένος προπονητής, έχει το αστεράκι του τσάμπιονς λιγκ και το είδαμε από την εποχή του στην Μίλαν. Είναι κομμένος και ραμμένος στην σύγχρονη εποχή προπονητών που είναι περισσότερο διαχειριστές και έχει κολλήσει με την διοίκηση. Είναι σε πολύ καλή ηλικία. Μακάρι να γίνει ο Φέργκιουσον της Γιουβε και να μην τον στραβώσουμε με την πρώτη κακή χρονιά. Θυμηθείτε τον Φέργκι και στην αρχή του αλλά και στα καλά του χρόνια. Όταν έκανε ένα διάλειμα από τους τίτλους κανείς δεν έλεγε ότι έκλεισε ο... κυκλος του απλά όλοι περίμεναν την αντεπίθεση του την επόμενη χρονιά όπως και γινόταν. Μακράν καλύτερη η παραμονή Αλέγκρι παρά τα πειράματα με νέους προπονητές (Ιντζάκι κλπ). Επίσης μην ξεχνάμε ότι ποιον θα φέρουμε; Πεπ; Μουρίνιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή