27 Ιαν 2018

Η Γιούβε χάνει τον Πιέτρο Πελέγκρι που καταλήγει στη Μονακό και θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος 16χρονος

Ο Πιέτρο Πελέγκρι τελικά καταλήγει στη Μονακό και γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος 16χρονος όλων των εποχών.

Τα ρεπορτάζ που ήθελαν τη Γιουβέντους να τα έχει βρει με την Τζένοα διαψεύστηκαν και επιβεβαιώθηκαν αυτά που έλεγαν για σφήνα της Μονακό και για καλύτερη πρόταση προς τους ροσομπλού.

Αυτή η πρόταση τελικά είναι στα 25 εκατ. ευρώ, ποσό που στο Τορίνο έκριναν ότι είναι υπερβολικό για έναν 16χρονο που δεν έχει κάνει και... θαύματα, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι δεν έχει ταλέντο, με αποτέλεσμα να μην επανέλθουν με νέα πρόταση.


Ετσι, ο Πελέγκρι εντός της ημέρας αναμένεται να γίνει παίκτης της Μονακό, η οποία φέρεται να του εγγυήθηκε και χρόνο συμμετοχής άμεσα, κάτι που η Γιουβέντους δεν έκανε.


3 σχόλια:

  1. Άλλη μία ήττα της Γιουβέντους στο μεταγραφικό παζάρι. Θα το βρούμε στο μέλλον όπως με τον Βεράτι. Τουλάχιστον δεν μπαίνει κανείς σφήνα για τον Βόρειο Κορεάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει, είναι και ψιλοεκβιασμός αυτό που συμβαίνει πια. Εκριναν πως δε θέλουν να δώσουν τόσα. Τον έχασε τον παίκτη; Ναι αφού τον ήθελε. Ηττα όμως όχι γιατί δεν κοντραρίστηκε στα ποσά. Είχε μια αρχική φιλοσοφία την οποία δεν άλλαξε. Forza Juve!

      Διαγραφή
  2. Ήττα είναι αν βγει παιχταράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή