26 Ιαν 2018

Η Τζένοα δημιουργεί πλειστηριασμό για τον 16χρονο Πελέγκρι και η Γιουβέντους δείχνει τις προθέσεις της

Η Τζένοα θέλει να προκαλέσει πλειστηριασμό με τη Μονακό για τον Πιέτρο Πελέγκρι και η Γιουβέντους μπορεί και να αποσυρθεί.

Η μεταγραφή του 16χρονου επιθετικού στους μπιανκονέρι έμοιαζε δεδομένη μέχρι και χθες το βράδυ αλλά εντός της Παρασκευής τα δεδομένα φαίνεται να αλλάζουν. Και μπορεί αυτή η αλλαγή να είναι και οριστική, υπό την έννοια πως κανείς δεν ξέρει πώς και αν θα αντιδράσει η Γιούβε.

Συγκεκριμένα, η Μονακό επικοινώνησε με την Τζένοα για να εκφράσει το ενδιαφέρον της και κατέθεσε καλύτερη πρόταση. Οπως αναφέρει το Sky Italia, η Γιουβέντους προσφέρει 10 εκατ. ευρώ στους ροσομπλού και άλλα 20 σε μπόνους, ενώ οι Μονεγάσκοι δίνουν 20 και άλλα 10 σε μπόνους.


Η Τζένοα, προφανώς, προτιμάει την πρόταση της Μονακό αφού της εγγυάται περισσότερα «σίγουρα λεφτά» και περιμένει την απάντηση από Τορίνο, χωρίς όμως να είναι σίγουρος κανείς ότι θα υπάρξει τέτοια. Κι αυτό, γιατί στη Γιουβέντους, όπως ανέφερε και το Sky Italia, δεν είναι και τόσο... ενθουσιασμένοι με το ενδεχόμενο να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού για έναν 16χρονο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου