6 Ιαν 2018

Κριτική στον Ντάγκλας Κόστα που άφησε τη Μπάγερν για τη Γιούβε

Η απόφαση του Ντάγκλας Κόστα να αφήσει την Μπάγερν Μονάχου για να υπογράψει στη Γιουβέντους δεν άρεσε σε έναν συμπατριώτη του.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ ντύθηκε μπιανκονέρο το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο αλλά θεωρείται βασικά σίγουρο ότι η Γιούβε θα κάνει χρήση της οψιόν απόκτησης του, για 40 εκατ. ευρώ, οπότε το κεφάλαιο Μπάγερν έκλεισε για αυτόν.

Κάτι που δεν αρέσει στον συμπατριώτη του, Πάουλο Σέρτζιο, ο οποίος κατά τη διάρκεια της καριέρας του έπαιξε στην Ιταλία (Ρόμα) αλλά τα καλύτερα του χρόνια τα πέρασε στους Βαυαρούς.


«Ο Ντάγκλας Κόστα έκανε ένα μεγάλο λάθος αφήνοντας την Μπάγερν για να πάει στη Γιουβέντους. Ηθελε να παίζει πάντα αλλά μπροστά του είχε τους Ριμπερί και Ρόμπεν, δύο θρύλους της Μπάγερν. Επρεπε να έχει υπομονή γιατί θα ερχόταν η ώρα του», ήταν τα λόγια του Πάουλο Σέρτζιο.


1 σχόλιο:

  1. Ο Ντάγκλας Κόστα είναι στην Γιουβε και είναι εκείνος ο "Ριμπερί" ή ο "Ρόμπεν". Γιατί να περιμένει στην Γερμανία; Επίσης το μπραντ Γιουβε αυτή την στιγμή είναι ξανά πιο ελκυστικό από την Μπάγερν και την Γερμανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή