10 Ιαν 2018

Ο Κεντίρα ανοίγει τα χαρτιά του και δίνει… ασίστ στη διοίκηση

Ο Σάμι Κεντίρα μίλησε για τον Εμρέ Τσαν αλλά και για το δικό του μέλλον, το οποίο θέλει να είναι στη Γιουβέντους.

Ο Γερμανός χαφ έκανε δηλώσεις στο Sky Italia και αφού είπε τα... κλασικά για την μάχη του τίτλου ή για το Champions League, ρωτήθηκε για τον Τσαν και για το ενδεχόμενο να γίνουν συμπαίκτες και στους μπιανκονέρι, αφού είναι ήδη στην εθνική Γερμανίας.

«Τον ξέρω καλά, είναι δυνατός αλλά είναι και νέος, πράγμα που σημαίνει ότι έχει πράγματα να μάθει. Αν υπάρχει η πιθανότητα να αποκτήσεις αυτόν τον ποδοσφαιριστή, ειδικά ως ελεύθερο, το κάνεις αμέσως. Αν έπρεπε να αποφασίσω εγώ, θα τον έκλεινα χωρίς δεύτερη σκέψη», είπε ο Κεντίρα, ο οποίος στη συνέχεια σχολίασε τα σενάρια για το δικό του μέλλον, το οποίο πολλοί πιστεύουν ότι θα είναι στις ΗΠΑ.

«Είμαι 30 ετών και νιώθω ότι είμαι στην καλύτερη μου κατάσταση, έχω ακόμη επιθυμία να κατακτήσω τα πάντα και θέλω να συνεχίσω να παίζω σε ένα πρωτάθλημα όπως το ιταλικό. Πέρυσι έκανε 46 συμμετοχές σε επίπεδο τόσο υψηλό όσο ποτέ στην καριέρα του, φέτος συνεχίζω καλά, γιατί θα πρέπει επομένως να το αφήσω αυτό και να πάω στις ΗΠΑ; Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση τώρα ή το καλοκαίρι να πάω στις ΗΠΑ», είπε ο Γερμανός, για να προσθέσει πως θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Γιουβέντους, το οποίο έχει διάρκεια ως το 2019.


«Είμαι πολύ χαρούμενος στη Γιούβε, όταν ήρθα, πριν 2,5 χρόνια, δεν ήταν και τόσο εύκολο να προσαρμοστώ και να καταλάβω τι είναι το ιταλικό ποδόσφαιρο αλλά τώρα το ξέρω, τώρα έχω καταλάβει τι σημαίνει να παίζεις στη Γιουβέντους. Είμαι καλά, αγαπώ την πόλη, αγαπώ την ζωή στο Τορίνο και τους οπαδούς της Γιούβε, οι οποίοι πάντα μου δείχνουν τα συναισθήματα τους. Αν μου ζητήσουν να ανανεώσω το συμβόλαιο θα πω ναι, σίγουρα, για όλους αυτούς τους λόγους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου