7 Ιαν 2018

Ποια ματς χάνει ο Ντιμπάλα που θα μείνει 1,5 μήνα εκτός

Η επίσημη ενημέρωση της Γιουβέντους για τον τραυματισμό του Πάουλο Ντιμπάλα δεν είναι καλή, ειδικά για το πρώτο ματς με την Τότεναμ στους «16» του Champions League.

Ο Αργεντίνος αποχώρησε από το ματς με την Κάλιαρι λόγω μυικού προβλήματος, έκανε τις πρώτες εξετάσεις σήμερα στο Τορίνο και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι θα μείνει εκτός δράσης για 40-45 μέρες. Για να είναι απολύτως σίγουροι στη Γιούβε για την κατάσταση του, πάντως, θα χρειαστεί να περάσουν άλλες 48 ώρες για να κάνει νέες εξετάσεις ώστε να οριστεί με ακρίβεια η ημερομηνία επιστροφής του.

Προς το παρόν, με βάση αυτή τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων, τα ματς από τα οποία θα απουσιάσει ο Ντιμπάλα είναι τα εξής: Γιουβέντους-Τζένοα, Κιέβο-Γιουβέντους, Αταλάντα-Γιουβέντους (κύπελλο), Γιουβέντους-Σασουόλο, Φιορεντίνα-Γιουβέντους, Γιουβέντους-Τότεναμ, Τορίνο-Γιουβέντους.


Προφανώς ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα ήθελε να έχει στη διάθεση του τον Πάουλο για όλα τα ματς αλλά από αυτά που θα λείψει το σημαντικότερο είναι το πρώτο με την Τότεναμ, στο Τορίνο, για τη φάση των «16» του Champions League.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου