25 Ιαν 2018

Ενας ξεχασμένος παίκτης της Γιουβέντους ονειρεύεται…

Μπορεί να έχει... ξεχαστεί, αλλά ο Μπένεντικτ Χέβεντες είναι παίκτης της Γιουβέντους και θέλει να συνεχίσει να είναι και τα επόμενα χρόνια.

Ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός έχει κάνει μόνο μία εμφάνιση και από εκεί και πέρα είναι μονίμως τραυματίας, με αποτέλεσμα οι μπιανκονέρι να θέλουν μια μεγάλη μείωση του ποσού που αξιώνει η Σάλκε, προκειμένου να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή.

Μέχρι να γίνει ή να μην γίνει αυτό, πάντως, ο Χέβεντες αισθάνεται υπέροχα ως παίκτης της Γιούβε, όπως είπε στη Bild. «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να παίζω σε αυτή την ομάδα. Ηρθα στο Τορίνο για να κατακτήσω τίτλους, αυτή την στιγμή είμαστε στην κούρσα για πρωτάθλημα και κύπελλο, κάτι που θα είναι πολύ καλή συγκομιδή. Εδώ, όμως, το μεγάλο όνειρο είναι το Champions League», είπε ο Γερμανός και πρόσθεσε.


«Τα τελευταία τρία χρόνια η Γιουβέντους έχει πάει δύο φορές στον τελικό και αυτό αποδεικνύει ότι σε αυτό το κλαμπ δουλεύουν με σοβαρότητα και με σπουδαίες φιλοδοξίες. Είναι το μάξιμουμ για ένα ποδοσφαιριστή».

Και κάπου εκεί, ο Χέβεντες ρωτήθηκε για το μέλλον του και απάντησε: «Αν η Γιουβέντους ενδιαφέρεται να με κρατήσει στο μέλλον, δεν μπορώ παρά να είμαι ευτυχισμένος. Παίζω σε ένα από τα σπουδαιότερα και πιο δυνατά κλαμπ του κόσμου και θα ήμουν ευτυχισμένος αν παρέμενα εδώ. Τώρα, όμως, πρέπει να συγκεντρωθώ στην αποθεραπεία μου και στο δεύτερο μισό της σεζόν».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου