25 Ιαν 2018

Μπενάτια: Ο Ιγκουαΐν έβαζε στη Νάπολι 36 γκολ σε μια σεζόν αλλά δεν κατακτούσε τίποτα, στη Γιούβε 20 και πανηγυρίζει τίτλους

Ο Μεχντί Μπενάτια μίλησε στη Mediaset και υπερασπίστηκε τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ρίχνοντας το καρφί του και για τη Νάπολι.

Ο Αργεντίνος φορ δεν έχει σκοράρει μετά το ματς με τη Νάπολι στο Σαν Πάολο, εξαιρώντας το ματς κυπέλλου με την Τζένοα, με αποτέλεσμα να αρχίζουν ξανά οι γνωστές συζητήσεις. Στις οποίες, όμως, δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία ο Μπενάτια και εξήγησε το γιατί.

«Ο Γκονσάλο κάνει σπουδαία δουλειά για την ομάδα. Το συζήτησα και μαζί του, προσωπικά βλέπω όλους τους αγώνες της Ευρώπης και ποδοσφαιριστές σαν τον Ιγκουαΐν που δουλεύουν τόσο πολύ για την ομάδα δεν υπάρχουν πλέον», είπε ο Μαροκινός κεντρικός αμυντικός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη διαφορά των όσων ζει ο Ιγκουαΐν στη Γιούβε σε σχέση με τη Νάπολι.

«Ο Γκονσάλο κατάλαβε ότι στη Γιουβέντους μπορεί να βάλει 20 γκολ και να πανηγυρίσει τίτλους, σε άλλη ομάδα έβαλε 36 σε μια σεζόν αλλά δεν κατέκτησε τίποτα. Αυτό είναι που κάνει τη διαφορά, κάνει τρομερή δουλειά, από εκεί και πέρα το αν θα σκοράρει ή όχι δεν με ενδιαφέρει γιατί τον βλέπω χαρούμενο κάθε φορά που νικάει η ομάδα. Θέλει να βάλει γκολ αλλά δουλεύει πολύ, όπως και οι άλλοι επιθετικοί».


Οσο για το Champions League, ο Μπενάτια εξέφρασε την πεποίθηση του πως η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει φέτος. «Πέρυσι ήμασταν στον τελικό αλλά παραδοθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Φέτος είμαστε λίγο-πολύ η ίδια ομάδα με πέρυσι, βασικά είμαστε ακόμη πιο δυνατοί. Δεν βλέπω για ποιο λόγο δεν μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας», ήταν τα λόγια του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου