10 Ιαν 2018

Ο Σέζνι ενδέχεται να έχει για αναπληρωματικό αυτόν που δεν είχε τολμήσει ποτέ ούτε να το σκεφτεί

Ο Τζίτζι Μπουφόν έχει πει ότι κατά 99% θα αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν. Αν, όμως, έχει αλλάξει κάτι;

Ο ιταλικός Τύπος ασχολείται ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες με το γεγονός ότι ο αρχηγός της Γιουβέντους απουσιάζει από τη δράση για περισσότερο από ένα μήνα, ερμηνεύοντας όλοι αυτό το γεγονός, όπως το ερμήνευσε και το forzajuve.gr την προηγούμενη αγωνιστική: Οτι ο Μπουφόν δηλαδή, σε συνεννόηση με τη Γιούβε, δίνει χώρο και χρόνο στον Βόιτσεκ Σέζνι ώστε να δείξει από τώρα, έγκαιρα και έγκυρα, αν μπορεί ή όχι να βασιστεί η ομάδα πάνω του για τα επόμενα χρόνια (Διαβάστε ολόκληρο το θέμα αναλυτικά εδώ).

Ο Πολωνός, είναι η αλήθεια, κερδίζει συνεχώς πόντους από ματς σε ματς και σενάρια που κυκλοφορούν τώρα υποστηρίζει ότι μπορεί να κερδίζει πόντους και το ενδεχόμενο να συνεχίσει ο Τζίτζι για ακόμη ένα χρόνο.

Πώς;


Ως «αναπληρωματικός» του Σέζνι, παίζοντας όχι σε όλα τα ματς πλέον αλλά σε συγκεκριμένα, αφού θα είναι ξεκούραστος και σίγουρα η εμπειρία δεν του λείπει.

Δύσκολο, ξεκαθαρίζουμε, να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα, αλλά είναι γεγονός ότι αρχίζει να ψιθυρίζεται κάτι τέτοιο, με τον Μπουφόν να μην είναι πλέον -αν ο Σέζνι συνεχίσει έτσι- αναντικατάστατος για τη Γιουβέντους αγωνιστικά αλλά ο καλύτερος τερματοφύλακας που θα μπορούσε ποτέ να αντικαταστήσει τον βασικό.


1 σχόλιο:

  1. Αυτό θα γίνει σίγουρα αν δεν κατακτήσει φέτος το τσάμπιονς λιγκ. Διφορετικά θα κάνει άλλη μια προσπάθεια, έστω σαν αναπληρωματικός φυσικά, για να σηκώσει σαν αρχηγός την κούπα του χρόνου. Το πιθανότερο είναι να δούμε του χρόνου τον Μπουφόν να αποχωρεί πρωταθλητής Ευρώπης και με ρεκόρ συμμετοχών στην σέριε Α!

    ΑπάντησηΔιαγραφή