6 Ιαν 2018

Δύο συστήματα, δύο διαφορετικές 11άδες για το ματς με την Κάλιαρι

Με 4-3-2-1 ή 4-3-3 αναμένεται να παραταχθεί απόψε η Γιουβέντους κόντρα στην Κάλιαρι, με τις πληροφορίες να είναι μπερδεμένες.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν βοήθησε πολύ τους δημοσιογράφους στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου σε ό,τι αφορά το σχήμα ή την 11άδα, με συνέπεια σήμερα να υπάρχουν διαφορετικές εκδοχές για το πώς θα ξεκινήσει το ματς η Γιούβε.

Η μία εκδοχή, για παράδειγμα, μιλάει για 4-3-2-1 με 11άδα τους Σέζνι, Λιχτστάινερ, Μπενάτια, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο, Κεντίρα, Πιάνιτς, Ματουιντί, Ντιμπάλα, Μπερναρντέσκι, Ιγκουαΐν.


Η δεύτερη, αυτή του 4-3-3, θέλει τον Μάντζουκιτς να μπαίνει στην 11άδα και τον Μπερναρντέσκι να μένει εκτός, ενώ κανείς δεν θα πρέπει να αποκλείσει το ενδεχόμενο παρουσίας του Ντάγκλας Κόστα στο αρχικό σχήμα. Με λίγα λόγια, τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν εντός της ημέρας, όσο θα πλησιάζουμε στην έναρξη του παιχνιδιού.


1 σχόλιο:

  1. Προτιμώ αν ξεκινήσει ο Μαντζουκιτς να ξεκινήσει σαν φορ στην θέση του Ιγκουαιν και όχι άλλο στα εξτρέμ. Δεν γίνεται να μπαίνει αντί του Κόστα στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο και με την φόρμα του Βραζιλιάνου. Επίσης εκεί που κάνει καλές εμφανίσεις και ο Μπερναρντεσκι εκεί τον εξαφανίζει πάλι. Τέλος πάντων στις προπονήσεις δεν είμαστε, αλλά κάποια πράγματα βγάζουν μάτι σε σχέση με τα εξτρέμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή