4 Ιαν 2018

Η ταινία που έχει πάνω από 15 φορές, το παιχνίδι που παίζει ακόμη και άλλα οκτώ πράγματα που δε γνωρίζεις για τον Ντιμπάλα

Ο Πάουλο Ντιμπάλα είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα για διάφορους λόγους και ιταλική ιστοσελίδα προσπαθεί να μας τον γνωρίσει πιο καλά.

Ο Αργεντίνος αποτελεί πάντα θέμα συζήτησης, είτε επειδή μαγεύει με τη φανέλα της Γιουβέντους είτε γιατί απογοητεύει. Οπως και να έχει, είτε για καλό είτε για κακό, ο Ντιμπάλα είναι πάντα ένα θέμα συζήτησης για τους μπιανκονέρι και ιταλική ιστοσελίδα έγραψε 10 πράγματα που δεν ξέρουμε για τον Πάουλο, ώστε να τον γνωρίσουμε καλύτερα.

1. Οταν οι φίλοι του παίζουν 5x5, αυτός αναλαμβάνει τον ρόλο του διαιτητή και λένε ότι είναι και πολύ αυστηρός.

2. Κοντά στο σπίτι του στην Αργεντινή κοιμούνταν τα βράδια άστεγοι. Οταν το ανακάλυψε, βοήθησε μια ομάδα φοιτητών να τους βρουν κουβέρτες.

3. Του αρέσει το ψητό αλλά όχι και το αλκοόλ. Δεν πίνει ποτέ, μόνο νερό.


4. Κουρεύεται μία φορά κάθε δύο εβδομάδες γιατί αυτό έχει γίνει κάτι σαν γούρι πλέον. Προσέχει το look του γενικά αλλά δεν είναι ποτέ υπερβολικός.



5. Προπονεί το δεξί του πόδι του γράφοντας τουλάχιστον μία-δύο φορές την εβδομάδα το όνομα του με στυλό ανάμεσα στα δάχτυλα.

6. Το αγαπημένο του παιχνίδι είναι το Lego, ειδικά με την σύντροφο του, την Αντονέλα, μπορούσαν να ασχολούνται ώρες.


7. Τα περσινά Χριστούγεννα ντύθηκε Αγιος Βασίλης και μοίρασε δώρα όχι μόνο στην οικογένεια του αλλά και σε όλα τα μικρά παιδιά της πόλης του στην Αργεντινή.

8. Οταν επέστρεψε από τον τραυματισμό του τον περσινό Δεκέμβριο, έχοντας απουσιάσει για 40 μέρες, ακολούθησε την δίαιτα που κάνει και ο Μέσι. Καθόλου ζάχαρη και μεγάλη προσοχή στα γαλοκτομικά προϊόντα.

9. Εμαθε σκάκι από μικρό παιδί και παίζει μανιωδώς όταν η ομάδα είναι σε αποστολή εκτός έδρας. Ο αγαπημένος του αντίπαλος ήταν ο Ερνάνες.

10. Ο πανηγυρισμός του, DybalaMask, συμβολίζει την μάσκα ενός μονομάχου όπως έχει πει ο ίδιος. Ο λόγος είναι η τρέλα του με την ταινία του Ράσελ Κρόου, την οποία έχει δει περισσότερες από 15 φορές!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου