4 Ιαν 2018

Καρφί για τη Γιούβε, χωρίς καμία αιτία, πέταξε ο Κόντε

Είχε δεν είχε, ο Αντόνιο Κόντε το έριξε και πάλι το καρφί του για τη Γιουβέντους.

Η σεζόν δεν είναι εύκολη για τον Κόντε στην Τσέλσι αφού έχει χάσει ουσιαστικά από νωρίς τις ελπίδες του για πρωτάθλημα και στον όμιλο του Champions League τερμάτισε πίσω από την Ρόμα και κληρώθηκε με την Μπαρτσελόνα.

Η γκρίνια του, βέβαια, για τις μεταγραφές είχε αρχίσει από το καλοκαίρι και συνεχίζεται και τώρα, μπλέκοντας και τη Γιούβε μέσα σε όλο αυτό. «Δεν στοχεύω ψηλά στις μεταγραφικές επιθυμίες μου. Η ιστορία μου δείχνει ότι πολύ δύσκολα ικανοποιούνταν αυτές. Πάντα πάω σε ομάδες σε περιόδους οικονομικού... λιμού. Προσπαθώ να κάνω την δουλειά μου και η διοίκηση τη δική της. Αν έρθει κάποιος, καλώς. Αν όχι, θα συνεχίσουμε όπως είμαστε», είπε μετά τη χθεσινή ισοπαλία με την Αρσεναλ.


Αδιάφορο μας είναι το τι θα κάνει η διοίκηση της Τσέλσι, όχι όμως και το να πετάει συνεχώς καρφιά ο Κόντε, ο οποίος είχε παρεξηγηθεί κιόλας όταν ο Αντρέα Ανιέλι πριν λίγους μήνες είχε κάνει καταγραφή της πραγματικότητας: Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πίστεψε στο πρότζεκτ της Γιουβέντους, όταν άλλοι θεωρούσαν ότι δεν μπορεί να πάει καλύτερα η ομάδα.


2 σχόλια:

  1. Άσε μας ρε καράφλα που αν δεν ήταν η Γιούβε θα ήσουν προπονητής επιπέδου Serie B,κάνε μας τη χάρη και μην ασχολείσαι με την ομαδάρα μας ΑΧΑΡΙΣΤΕ,καλή χρονιά εύχομαι σε όλους παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αρθρο πεφτει σε πολλα πραγματα μεσα... Και εγω συνεχιζω να πιστευω ο Μεγας Αλεξ ηταν επιλογη Κοντε να μην εχει πολυ χρονο βασικου για να φυγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή