26 Ιαν 2018

Μόνο για το ματς με την Κιέβο δε μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Αλέγκρι

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Κιέβο.

Τα κυριότερα από όσα είπε ο προπονητής της Γιουβέντους.

Για τον Μπουφόν, αν θα είναι βασικός αύριο και αν θα συνεχίσει για ακόμη ένα χρόνο: «Ο Μπουφόν θα είναι βασικός την Τρίτη με την Αταλάντα στο κύπελλο. Ο Τζίτζι είναι λογικό να σκέφτεται αυτή την στιγμή για το μέλλον του, αλλά μέχρι το τέλος της σεζόν είναι ποδοσφαιριστής και αυτό πρέπει να σκέφτεται κυρίως. Καταλαβαίνω ότι δεν είναι εύκολο για ένα μεγάλο ποδοσφαιριστή το να πλησιάζει η ώρα της απόσυρσης αλλά έχει άλλα 40 χρόνια μπροστά του για να κάνει πράγματα. Από εκεί και πέρα, ξέρουμε ποιος είναι ο Μπουφόν. Αν δεν ήταν τραυματίας, θα έπαιζε κανονικά».

Για τους τραυματίες: «Ο Μαρκίζιο θα επιστρέψει την Τρίτη στο Μπέργκαμο. Ο Ντιμπάλα θα κάνει μια εξέταση την προσεχή εβδομάδα για να δούμε πώς πάει η αποθεραπεία, ο Κουαδράδο τη Δευτέρα θα είναι στη Γερμανία για να δούμε αν θα πρέπει να κάνει επέμβαση ή να συνεχίσει την αποθεραπεία. Ο Ματουιντί θα είναι διαθέσιμος».

Για τα σενάρια που τον θέλουν να είναι υποψήφιος για Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν: «Είμαι σε μια σπουδαία ομάδα ήδη. Εχω συμβόλαιο με τη Γιουβέντους ως το 2020, είμαι καλά στη Γιουβέντους και δεν υπάρχει κάτι άλλο να σκεφτώ».

Για τον Ιγκουαΐν: «Δεν με ανησυχεί καθόλου το γεγονός ότι δεν έχει σκοράρει στα τελευταία ματς, γιατί παίζει καλά. Και με την Τζένοα πριν λίγες μέρες έπαιξε καλά. Δεν χρειάζεται να πω ή να κάνω κάτι για τον... ξυπνήσω, αυτό χρειαζόταν στην αρχή της σεζόν και έγινε. Τώρα παίζει πολύ καλά, θυσιάζεται για την ομάδα, παίζει για την ομάδα, δουλεύει και σύντομα θα επιστρέψει και στα γκολ».


Για τον Μπερναρντέσκι: «Είμαι ικανοποιημένος από τον Φεντερίκο, τα πάει πολύ καλά. Θα δούμε αν θα είναι βασικός, μπορεί να παίξουμε με δύο στο κέντρο και τέσσερις μπροστά, ή μπορεί να παίξουμε με τρεις στο κέντρο και τρεις μπροστά, με τον Μπερναρντέσκι να παίρνει τη θέση του Ντάγκλας Κόστα».

Για την 11άδα: «Μπορεί να παίξει ο Ντε Σίλιο δεξιά, μπορεί να ξεκουραστεί ο Κιελίνι αυτή τη φορά. Θα δούμε... Εξαρτάται από το αν θα παίξουμε με τρεις ή με δύο στο κέντρο. Η ομάδα είναι δεμένη, συμπαγής και το γεγονός ότι έχουμε σταματήσει να δεχόμαστε γκολ οφείλεται στο γεγονός ότι αμυνόμαστε και πάλι όλοι μαζί και όχι λίγοι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου