26 Ιαν 2018

«Ημουν πάντα υπερήφανος. Ετσι ήμουν σε όλη μου την καριέρα και έτσι θα είμαι μέχρι και το τέλος…»

Ο Τζίτζι Μπουφόν μίλησε και στο Sky Italia για το μέλλον του και για το πώς θα αποφασίσει από κοινού με τον Αντρέα Ανιέλι.

Μετά τις δηλώσεις του αρχηγού της Γιουβέντους στη La Repubblica για το γεγονός ότι θα ήθελε να συνεχίσει για ακόμη ένα χρόνο αν σε αυτό συμφωνούσε και η Γιούβε, άρχισαν ξανά τα σενάρια για το ενδεχόμενο να συνεχίσει αφήνοντας τη θέση του βασικού στον Βόιτσεκ Σέζνι.

Τελικά ο Τζίτζι μίλησε και στο Sky Italia, αναφερόμενος στο πώς βλέπει τα πράγματα από εδώ και πέρα...


«Μέχρι τον Ιούνιο είμαι σίγουρα ποδοσφαιριστής, μόνο αυτό σκέφτομαι γιατί έχω σημαντικές ευθύνες απέναντι στους συμπαίκτες μου, την διοίκηση και όλους όσοι με πίστευαν και με πιστεύουν πάντα. Είναι σωστό να σκέφτομαι έτσι επομένως. Από εκεί και πέρα, όπως έχω πει πολλές φορές, έχω μια πραγματική φιλία με τον πρόεδρο Ανιέλι και έτσι θα συναντηθούμε, θα υπολογίσουμε μαζί τα πάντα και θα αποφασίσουμε ήρεμα. Ετσι πρέπει, γιατί ποτέ δεν μου άρεσε να γίνεται κάτι με το ζόρι, ήμουν πάντα υπερήφανος και γι' αυτό κατάφερα να γίνω και ένα δυνατό σημείο της ομάδας μου. Ετσι ήμουν σε όλη μου την καριέρα και έτσι θα είμαι μέχρι και το τέλος της καριέρας μου. Αν συμφωνήσουμε θα συνεχίσουμε, αλλιώς θα είναι σωστό να σταματήσω».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου