27 Ιαν 2018

Το μεγάλο ραντεβού του Ντιμπάλα

Γιουβέντους και Πάουλο Ντιμπάλα έκλεισαν ραντεβού για τις προσεχείς εβδομάδες, αφού η ηρεμία επανήλθε.

Οπως αναφέρουν ιταλικά ρεπορτάζ, η ένταση που υπήρχε πριν λίγες εβδομάδες ανάμεσα στους μπιανκονέρι και στον Αργεντίνο άσο δεν υπάρχει πλέον, με τα πράγματα να είναι και πάλι ήρεμα.

Βασικά το πρόβλημα ήταν ο αδερφός-μάνατζερ του Πάουλο και τα όσα φερόταν να λέει δεξιά κι αριστερά περί της δυνατότητας του να κανονίσει μεταγραφή όποια στιγμή θέλει.


Η είδηση, επομένως, ότι τις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξει συνάντηση του με τους ανθρώπους της Γιουβέντους, μεταφράζεται από τα ιταλικά ΜΜΕ σαν δυνατή ένδειξη ότι έχει επανέλθει η ηρεμία και ότι θα ξεκαθαριστεί και από τις δύο πλευρές, σε αυτή τη συνάντηση, ότι θέλουν κοινό μέλλον.


7 σχόλια:

  1. Να κάνω μία πρόβλεψη θέλω.. Τον Ντυμπάλα τον βλέπω να πηγαίνει για αλλού σε κανά δυό χρόνια, νέο δεκάρι στη γιούβε ο φεντερίκο. Μακάρι να τους έχουμε και τους 2 αλλά τα λεφτά που παίζουν πλέον είναι πάρα πολλά. Δυστυχώς δεν βλέπω να υπάρχει άλλος Alex ούτε για εμάς ούτε για άλλη ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισως το σχόλιό σου να μην απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

      Διαγραφή
  2. Αυτό γράφω κι εγώ εδώ και μήνες... Γι' αυτό η Γιουβε είναι προσεκτική με τον ξανθομάλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικα βαρέθηκα να βλέπω αυτό το ποδόσφαιρο(;). Εκεί στη διοίκηση αντέχουν ακόμα;; Κουρασες αλέγκρο παρα πολύ. Νιώθω οτι είμαστε εμείς μια ομάδα που έχει να πάρει πρωτάθλημα απο το 1970. Βγάλε τον ματζουκιτς επιτέλους και παίξε επιθετικά. Ενα συστημα, ενα ενα δυο, μια κάθετη, κάτι τέλος πάντων που να σπάει τον αντίπαλο. Με την Κίεβο παίζουμε έλεος πια!!! Ξευτιλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σημερα κατάφερες να μας κάνεις να κλείσουμε την τηλεόραση Μαξ. Θα μας κόψεις και την Γιουβε έτσι όπως πας. Παίχτες με ατομικά προσόντα σε ομαδα χωρίς φαντασία με προπονητή τεχνοκρατη. Γιουβέντους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτρέψτεω μου να εχω αμφιβολιες για τον τραυματισμπ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή