23 Ιαν 2018

Στο γήπεδο έπαιζαν μπάλα και στην κερκίδα Γιούβε και Τζένοα προχωρούσαν μια μεταγραφή

Στο περιθώριο του χθεσινού ματς με την Τζένοα η Γιουβέντους έκανε σημαντικά βήματα για την ολοκλήρωση μιας μεταγραφής, γράφει σήμερα η Gazzetta dello Sport.

Οπως αναφέρει σε σχετικό κομμάτι η εφημερίδα, η χθεσινή αναμέτρηση στο Allianz Stadium ήταν μια καλή ευκαιρία για να τα πουν από κοντά οι διοικήσεις των δύο ομάδων και συγκεκριμένα οι Μπέπε Μαρότα και Φάμπιο Παράτιτσι με τον αθλητικό διευθυντή των Γενοβέζων, Τζόρτζιο Περινέτι.

Αντικείμενο της συζήτησης τους ήταν ο 16χρονος επιθετικός Πιέτρο Πελέγκρι, για τον οποίο έχουμε αναφερθεί κι άλλες φορές. Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, η συζήτηση πήγε πολύ καλά και η Γιουβέντους είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Πελέγκρι, για τον οποίο έχουν δείξει ενδιαφέρον και οι Ιντερ, Μίλαν, Ρόμα, Μάντσεστερ Σίτι και Αρσεναλ.


Η εφημερίδα γράφει ότι η Τζένοα επανέλαβε χθες ότι θέλει 30 εκατ. ευρώ αλλά το deal, καταλήγει η Gazzetta dello Sport, μπορεί να κλείσει και με λιγότερα (25) ενώ δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στη συμφωνία και ο Στέφανο Στουράρο. Εννοείται, φυσικά, ότι όλα αυτά αφορούν την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και όχι τη τρέχουσα.


1 σχόλιο: