23 Ιαν 2018

Λιχτστάινερ: Προφανώς δεν μου άρεσε η απόφαση του προπονητή

Ο Στέφαν Λιχτστάινερ θέλει να βλέπει τον Τζίτζι Μπουφόν στη Γιουβέντους και την επόμενη σεζόν ενώ αναφέρθηκε στον αποκλεισμό του (και φέτος) από την λίστα του Champions League.

Ο Ελβετός δεξιός μπακ ήταν βασικός στη χθεσινή νίκη επί της Τζένοα και στις δηλώσεις του ρωτήθηκε για τον Μπουφόν και για το αν όντως θα σταματήσει στο τέλος της σεζόν, για να απαντήσει: «Ισως συνεχίσει για ακόμη ένα χρόνο. Αυτό ελπίζουμε τουλάχιστον, αφού είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στην ιστορία του ποδοσφαίρου».

Από εκεί και πέρα, σχετικά με το ματς, ο Λιχτστάινερ είπε ότι «ήταν σημαντικό να πάρουμε σήμερα τους τρεις βαθμούς και να αντιδράσουμε σωστά έπειτα από μια εβδομάδα πραγματικά πολύ σκληρών προπονήσεων. Προφανώς θέλουμε να κατακτήσουμε και φέτος το πρωτάθλημα, πρέπει να είμαστε πεινασμένοι για να τα καταφέρουμε και είμαστε».


Τέλος, σε ερώτηση για το μέλλον του, με δεδομένο ότι στο τέλος της σεζόν λήγει το συμβόλαιο του, αλλά και για τον αποκλεισμό του από την λίστα του Champions League (τουλάχιστον για τη φάση των ομίλων) για δεύτερη σερί χρονιά, ο Ελβετός σχολίασε:  «Δεν ξέρω αν θα είμαι και του χρόνου εδώ, είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά που πρέπει να γίνει μέχρι τον Ιούνιο κι από εκεί και πέρα ελπίζουμε... Οσο για τον αποκλεισμό από την λίστα του Champions League, είναι διαφορετικός ο λόγος σε σχέση με πέρυσι. Προφανώς δεν μου άρεσε η απόφαση του προπονητή αλλά καταλαβαίνω την επιλογή του. Δεν τα παρατάω ποτέ πάντως, ακόμη κι αν με απογοητεύει μια απόφαση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου