16 Ιαν 2018

Ο Κόντε θα επέστρεφε στην Ιταλία μόνο για μία ομάδα

Μόνο για μία ομάδα είναι διατεθειμένος να επιστρέψει το καλοκαίρι στην Ιταλία ο Αντόνιο Κόντε.

Το όνομα του πρώην προπονητή της Γιουβέντους παίζει εδώ και μήνες σε διάφορα σενάρια για τον πάγκο της Μίλαν κυρίως, αλλά και της Ρόμα. Σενάρια τα οποία ενδέχεται να επανέλθουν ξανά, για τους ροσονέρι βασικά, αν όντως δεν φτιάξουν οι σχέσεις του με τη διοίκηση της Τσέλσι.

Στην Αγγλία πάντως, η έγκυρη Telegraph, επικαλούμενη πηγές στο περιβάλλον του Κόντε, γράφει σήμερα ότι ο Αντόνιο μόνο για μία ομάδα μπορεί να επιστρέψει στην Ιταλία το καλοκαίρι: Την εθνική.


Οπως γράφει στο σχετικό κομμάτι η βρετανική εφημερίδα, με την κατάσταση που επικρατεί στη Serie A και τις προοπτικές της κάθε ομάδας, ο Κόντε σκέφτεται μόνο την σκουάντρα ατζούρα από Ιταλία αλλά θα περιμένει πρώτα να δει ποιος θα εκλεγεί πρόεδρος στην ομοσπονδία.

Λέτε όντως, τελικά, ο Κόντε να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για να μην βρεθεί αντίπαλος της Γιουβέντους;


1 σχόλιο:

  1. Ο Κοντε ξερουμε οτι εχει πει πολλα εις βαρος της Δοιηκησης κυριως και οτι εχει δειξει καποιο κομπλεξ για τις τοτε επιλογες του... Αλλα εχει συνυπαρξει σαν οπαδος Ουλτρα της ομαδας στο παρελθον, οποτε αν το δημοσιευμα ισχυει σημαινει οτι και ο ιδιος ξερει πολυ καλα οτι δεν θα τα εθχε καλα με τον εαυτο του αν προπονουσε αλλη ομαδα εντος ιταλιας...Βεβαια θαυματα γινονται και ποτε μην λες ποτε. Στην εθνικη πιστευω οτι θα ηθελε τουλαχιστον πιστωση 2 ετων για να φανει η δουλεια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή