3 Ιαν 2018

Φεύγει για Γερμανία ο Πιάτσα

Η Γιουβέντους συμφώνησε σε όλα με την Σάλκε για τον δανεισμό του Μάρκο Πιάτσα, ο οποίος αύριο Πέμπτη αναμένεται να ταξιδέψει στη Γερμανία.

Οι μπιανκονέρι αποφάσισαν ότι η καλύτερη λύση για τον νεαρό Κροάτη εξτρέμ, ο οποίος είναι εκτός δράσης για εννιά μήνες λόγω του σοβαρού τραυματισμού στους χιαστούς, είναι το να πάει κάπου δανεικός και με εγγυήσεις ότι θα παίζει αρκετά. Και προτίμησαν να τον δανείσουν σε μια δυνατή ομάδα εκτός Ιταλίας και όχι σε κάποια της Serie A.

Αυτή η ομάδα, τελικά, είναι η Σάλκε, με την οποία υπάρχει συμφωνία σε όλα: Οι Γερμανοί θα δώσουν 1,5 εκατ. ευρώ στη Γιούβε και θα πληρώσουν το συμβόλαιο (που αντιστοιχεί σε αυτούς τους έξι μήνες) του Πιάτσα, χωρίς να προβλέπεται οψιόν αγοράς του. Ο Μάρκο πάει για έξι μήνες στο Γκέλζενκιρχεν και το καλοκαίρι επιστρέφει σίγουρα, δηλαδή, στο Τορίνο.


Το γεγονός ότι υπάρχει αυτή η συνεργασία με την Σάλκε, δεν αποκλείεται να φέρει χαμόγελα στον Μπένεντικτ Χέβεντες, αφού η Γιουβέντους είναι θετική στην αγορά του, αρκεί φυσικά οι Γερμανοί να δεχθούν να μειωθεί το ποσό που είχε αρχικά συμφωνηθεί (13 εκατ. ευρώ).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου